• 2019-01-28, 14:04
  • 8

Innehåller annonslänk 

Vilken vinter vi fått här i Göteborg, men det var väl på tiden. Lucy älskar snön, gör era hundar det också? Hon vill bara vara ute och busa, springa runt, runt. Allra helst bli jagad och leka kurragömma.

I morgon fyller hon tre år, fattar inte hur fort det gått. Tyckte hon nyss var valp och vägde 800 gram, lillskruttan.

Vi tog en långrunda igår och trotsade snökaoset även idag. Mår bra av att känna vinden mot ansiktet, det är så skönt att få vara ute och röra på sig.

Vad roligt att ni gillade inredningen, det var så mycket trafik här inne igår, wow! Men då kör vi, ni ska få vara med på förvandlingen hemma. Tror många är sugna på att göra om hemma till våren, kul att få greja och göra fint.

Helt övertygad att man mår bättre om man trivs i sitt hem, mitt hem är min borg. Man kan göra om med små medel, måste inte kosta en förmögenhet.

I sovrummet kommer jag ändra färg på väggarna, även i matsalsrummet. Kommer byta ut sänggaveln, har hittat en så snygg, precis min stil, något mjukare i formen. Tyg från golv till tak kommer vara kvar, jag har svårt för “vanliga gardiner” eller mönstrade, men man ska ha sin stil vad man tycker om.

Många har mailat mig och frågar vad jag ska göra med alla möbler. Vissa komma jag sälja, vissa kommer jag ta ner till Göteborg. Designstolarna Eamse tex känns inte kul att sälja, de ska vi ha i Jannes kök.

Lägger ut här när jag säljer grejerna om ni vill köpa.

Än så länge ska vi ha kvar två boenden, mina tjejer bor fortfarande hemma och de får de göra så länge de vill.

Fick även mycket frågor på min långa Zebraskjorta, den hittar ni HÄR. Fick mycket komplimanger för den, skön i kvaliten. Finns även i snake HÄR. 

Foto Karin Törnblom, även bilden i topp.

Nu ska jag ta tag i mailhögen, den är lång!

Vi hörs snart, kramar

2019-01-28 Johanna Toftby

Kommentarer

Gunilla 1 år sen

Hej Johanna! Har följt din blogg sedan starten och jag tycker den är den bästa! Jag är sextio år och för två år sedan började jag träna på gym och du var en stor inspiration med dina träningsinlägg👊💪Mat och inredning är jag också intresserad av så då förstår du att din blogg passar mig,ser så mycket fram emot att följa din förändring i ditt hem👍Jag följer även Jannes blogg och ni är ett härlig par❤️Kram Gunilla

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack snälla Gunilla för dina fina ord, blir så glad över att fler börjat träna, att de känner en lycka i att få rå om sin kropp på bösta sätt.
Mat, träning, hälsa och motion, härliga ämnen som ligger mig nära hjärtat.

Ha en riktigt fin dag, här skiner solen i Göteborg och vackert vinterväder så nu ska vi ut och gå.

kram Johanna

Kristin 1 år sen

Är döttrarna sugna på att ha eget ställe?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Nej för de sparar pengar hemma ;-)

Marilyn tog ju nyss studenten så hon är 19, hon jobbar mycket nu, sparar allt hon kan.
Längre fram vill hon plugga. Lutar åt polis eller socionom. Polis hoppas jag på. Hon skulle passa till 100%.
Lisa-Marie är 21 och pluggar så hon är också nöjd att bo hemma. De har som sitt egna ganska ofta eftersom jag reser en del så vi är nöjda alla tre som vi har det just nu.

Så snygg

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack snälla!

Eva 1 år sen

Fina bilder på er, så snygg blus! Kul med inredning och att göra om hemma, spännande. Det blir kul att följa!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack Eva! Ja så kul!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg