ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lucy fyller tre år idag!

/


Idag fyller Lucy tre år! Åh vår lilla älskling, kan inte fatta det går så fort. Hon var ju nyss en liten valp som busade runt där hemma, nu är hon en bestämd men stor tjej som vet vad hon vill.
Hon älskar snön, älskar bada och älskar alla människor som vill kela med henne. En riktig liten linslus, när vi fotade för en veckotidning förra veckan skulle hon bestämt vara med på varenda bild. Haha.Här hälsar vi på henne hos våra fina uppfödare Susanne och Håkan på Black Oranges, hon är bara sex veckor. Bedårande. Man ska inte åka och titta på valpar om du inte bestämt dig, man smälter.
Håkan och Susanne föder upp riktigt fina Pomeranians, friska och underbara hundar med fina stamtavlor. De har så mycket kunskap, hjälper dig som valköpare från dag ett, jag har nästan dagligen skrivit med dem och nu är vi även vänner och Lucy är ofta där när vi reser. Bästa hundvakten, jag kan vara lugn och hon leker med sina kompisar.Hon är vår älskling och ger så mycket kärlek. Grattis på din treårsdag!
10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00