• 2019-01-30, 10:12
  • 2

God morgon!

Har precis druckit en grön juice, har ni testat? Jag älskar gröna juicer. Känns som man vaknar till, massor med nyttigheter som smakar syrligt och gott.

Denna är med äppelmust, apelsiner och ingefära, jag tar även i kokosolja, bra för hela din kropp och blir god smak. Jag köper gärna Kung Markattas.

Receptet HÄR. 

Den var så god! Lägg i avocado om du vill att den ska mätta mer, vi hade även mer citron.

Idag kommer de mörkrosa stolarna jag beställde! Om bara en timma, så kul det ska bli att se hur det blir.

Har mycket samarbeten att fota här hemma idag så ska sätta fart, har lovat Marilyn att laga laxgratäng med sparris, har ni gjort den? Ska tipsa er sen.

Ha en riktigt härlig dag!

 

2019-01-30 Johanna Toftby, Recept

Kommentarer

Anna 2 år sen

Vet inte varför men jag kan inte läsa kommentarerna från min mobil?! Det bara “hoppar ur” när jag klickar på kommentarerna.

Frida 2 år sen

Hej Johanna! Tack för en inspirerande och härlig blogg, har följt dig i många år :-) vill minnas att du för länge sedan delade med dig av ett recept på en gryta med fläskfilé som innehöll bl a vitlök och oystersås. Har försökt hitta den men lyckas inte. Vet du vilken jag menar och skulle du i så fall vilja delge receptet. Tack på förhand och kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…