• 2019-02-02, 16:33
  • 2

Äntligen drar melodifestivalen igång! Tittar ni? Jag älskar det! Har sett det live många gånger, fick även äran att jobba med Magnus team när han tävlade i Malmö och i finalen 2015! Fantastisk upplevelse och Magnus är ett superproffs att jobba med.

Jag och Mats gjorde hår och makeup, så roliga minnen.

I kväll sitter vi i soffan och tittar, pratade med Magnus och Mats om att ev gå och se mellon på plats här i Göteborg men soffan lockade mer för oss alla, haha. Ibland är det skönt att bara krypa upp i soffan i myskläder, äta hemmagjord pizza. Ibland stor fest med glitter och konfetti all in! Ska nog styra upp en fest med vänner en delfinal framöver.

Vad äter ni ikväll? Jag älskar plock! Gör en pizza och skär upp i bitar och en charkbricka, perfekt TVmat.

Tips på vad du kan ha på charkbrickor HÄR.De små crustaderna med fyllning är såååå goda.

Mina favoritpizzor är busenkla, mandelbotten och ta vad du har i kylen! Recept HÄR. 

Eller varför inte nachos på plåt, så gott. Brukar vara uppskattat, tar slut i ett nafs.

Jag ska snart åka ut till Lindholmen streetfood och möta mina tjejer som är i Göteborg och hälsar på min syster Linnea, deras julklapp till henne var en heldag i Göteborg med mat och massa kul.

Ska bli kul att se alla bidrag ikväll, Skövdes Gson har med hela fyra låtar, wow!

 

 

2019-02-02 Johanna Toftby, Recept

Kommentarer

Marie 2 år sen

Åh jag älskar dina mattips! Du är så inspirerande!

Såg en av alla idioter på instagram som tjatar på dig om flygresor..
är det Linda Norrman som dejtade Janne som
Skrivit den äckligt elaka kommentaren? 🙄

Ulrika Hultberg 2 år sen

Jag ska se mello nere i Malmö nästa lördag live. Det är första gången för mig . Annars brukar jag se den på teve .Jag ska äta varma mackor ikväll när det är mello.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…