• 2019-02-05, 19:33
  • 10

Jag lovade mig själv förra året att bli bättre på att läsa mer böcker, koppla av i soffan och ta en paus då och då eftersom jag arbetar mycket.

Vet ni vad? Det har jag gjort! Jag är så glad att jag upptäckt hur skönt det är att lyssna på ljudböcker. Förr kunde jag sitta i köket framför datorn sent om kvällarna. Nu kan jag lägga mig en stund i soffan, sätta i lurar i öronen och lyssna på en bra bok.

För mig är även avkoppling en promenad, en skön dusch, träning, eller fika med vänner. Men just det där att ta en paus, stanna upp är så skönt, att vara snäll mot sig själv.

Jag har haft Nextory sedan länge, det är en grym prenumerationstjänst och du får tillgång till fler tusentals titlar, både ljudböcker och e-böcker. Det som är bra med att prenumerera är att du enkelt kan byta bok och bara börja lyssna på en annan bok.

Ska du ut och gå, eller på vägen till jobbet om du pendlar, eller varför inte lyssna på en bok när du städar eller som avkoppling. Janne älskar tex lyssna på ljudböcker när han ska somna.

Just nu lyssnar jag på Keplers böcker, så spännande! Har även börjat lyssna på hälsoböcker, finns massor. Har ni läst “Slutbantat” av Erik Hemmingsson? Den är riktigt intressant. Förstå din kropp livet ut.

Sedan finns förstås min egna bok 30 om dagen! Så roligt att ni är så många som läst den. Vill du komma igång med motion för att må bättre i kropp och själ kan jag rekommendera min bok 30 om dagen.

Nu har jag ett fint erbjudande till er, skriv koden TOFTBY så får du lyssna och läsa 30 dagar gratis hos Nextory HÄR. 

(Erbjudandet gäller nya medlemmar)

 

 

 

2019-02-05 Johanna Toftby ,

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…