ANNONS

Semestertips på Gran Canaria

/


Tack snälla för alla kommentarer, kryahälsningar och pepp. Det verkar som att det är många som har problem med extraslag och stökigt hjärta som verkar höra ihop med hormoner. Helt otroligt att det varken pratats om eller skrivits om det någonstans. Jag har gått med detta sedan i juli, mått så dåligt. Tack för att ni delar med er, jag ska skriva mer när vi tagit fler prover.
Nästa vecka börjar sportloven, mina systrar reser till Gran Canaria och jag vet många läsare som ska dit och har frågat efter tips.
Jag och Janne har varit där flera gånger, både med tjejerna och på en träningsresa med Topphälsa. Det är perfekt för barnfamiljer, men också för vandring och cykling.


Vi var på sportlovet men även i april. Vädret är så perfekt den här årstiden, svensk sommar men varken för varmt eller för kallt. Jag hade med en kofta för det kan behövas på kvällarna.
När vi reste med tjejerna bodde vi i Amadores vid Puerto Rico. (Den södra sidan är lite mer soligt) Janne har varit massor på Gran Canaria så han hade en hel del tips redan innan vi kom dit. Det är lätt att ta sig mellan orterna, vi åkte till Mogan en dag, ät färsk fisk i hamnen, kika på alla vackra gränder. Mysig strand precis vid hamnen också.

Det går ofta bussar och kostar knappt något, men de kör som galningar. Haha, vi tog båt istället hem till vårt hotell efter en dagsutflykt till Mogan.


Missa inte Anfi Del mar! Har ni varit på Gran Canaria har ni nog inte missat den lilla ön som är byggt som ett hjärta.

Vi var flera gånger på deras club Maroa som är ute på ön. Mysig beachclub och en trappa ner till havet, när vi var där hade den en bra restaurang, bra loungemusik.


Taxi är inte speciellt dyrt, be dem stanna uppe vid lägenheterna så kan ni se utsikten över ön. Ta hissen ner till stranden. Finns en del restauranger och butiker nedanför också.Självklart en dagstur till öken vid Maspalomas! 
Gillar ni att resa runt när ni är på semester eller ligger ni bara på hotellets pool? Vi älskar att se oss omkring. Jag tycker det räcker med några timmar på stranden eller poolen, sedan gör vi utflykter. Vi går mycket också på semestrarna, gör ni det?
Då får man ju se så mycket mer!


Varje morgon en powerwalk på en timma, gott att äta sen frukost efter.


Vi bodde på Rio Vistamar, jättefint hotell med jättehärlig utsikt.


Ha en underbar semester, kommer fler sportlovstips.
Kramar

23

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00