• 2019-02-09, 17:02
  • 27

Då var det dags igen. Breaking News på tv hånar folk och när någon blir ledsen så säger de förlåt, det var ju inte meningen att du skulle bli ledsen. Vi tänkte bara sitta här och vara elaka mot dig inför hela svenska folket, inte trodde vi att du skulle ta åt dig?

Deras standardsvar när någon blir utsatt och så kör de vidare som inget har hänt. Precis som med skvallerpressen. Om någon blir uthängd felaktigt så ber tidningarna om ursäkt och säger att det inte var deras avsikt att såra. Men då är ju skadan redan skedd! Samma sak som med detta tvprogram!

Nu är det dags att lägga ned mobbing-tv, lägg ner Breaking News. Det är pinsamt för alla. Inte minst för Jessica Almenäs, som jag verkligen trodde bättre om. 

Ni kommer säkert ihåg när det var jag som var måltavlan, annars kan ni läsa HÄR Nu är det en tuff tjej som också heter Johanna som blivit utsatt och blev väldigt ledsen.  Johanna Kempe tävlar i draghund och fick se sig själv och sin vovve uthängda som “Sveriges dummaste hund” i tv som straff för att hon vågade vara med i en tävling.

Ni får gärna gå in och gilla Johannas inlägg på Facebook där hon vägrar sitta still och låta Jessica håna henne och hunden. Det var tufft av henne! Men jag blir otroligt besviken när jag ser Jessicas svar. Precis likadant som när Fredrik Wikingsson hånade mig i samma program för att jag var orolig för min dotter:

-Det var inte meningen. Vad tråkigt att du blir ledsen. Vi gör bara ett humorprogram. Jag älskar din supercharmiga hund.

Okej… du älskar hunden som du just kallat för Sveriges dummaste hund i tv? Tyvärr, allting låter som högstadiemobbare som får en tillsägelse av läraren. Det var bara på skoj, det är inte vårt fel om någon tar åt sig!

Jessica Almenäs själv vill inte ha några diskussioner på sitt Instagramkonto, hon raderar och blockar alla som är kritiska mot henne. Däribland mig. Uppenbarligen ska hon sitta och vara elak i tv så mycket hon vill – men henne får ingen kritisera alls. 

Lägg bara ned skiten. 

2019-02-09 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…