• 2019-02-09, 17:02
  • 27

Då var det dags igen. Breaking News på tv hånar folk och när någon blir ledsen så säger de förlåt, det var ju inte meningen att du skulle bli ledsen. Vi tänkte bara sitta här och vara elaka mot dig inför hela svenska folket, inte trodde vi att du skulle ta åt dig?

Deras standardsvar när någon blir utsatt och så kör de vidare som inget har hänt. Precis som med skvallerpressen. Om någon blir uthängd felaktigt så ber tidningarna om ursäkt och säger att det inte var deras avsikt att såra. Men då är ju skadan redan skedd! Samma sak som med detta tvprogram!

Nu är det dags att lägga ned mobbing-tv, lägg ner Breaking News. Det är pinsamt för alla. Inte minst för Jessica Almenäs, som jag verkligen trodde bättre om. 

Ni kommer säkert ihåg när det var jag som var måltavlan, annars kan ni läsa HÄR Nu är det en tuff tjej som också heter Johanna som blivit utsatt och blev väldigt ledsen.  Johanna Kempe tävlar i draghund och fick se sig själv och sin vovve uthängda som “Sveriges dummaste hund” i tv som straff för att hon vågade vara med i en tävling.

Ni får gärna gå in och gilla Johannas inlägg på Facebook där hon vägrar sitta still och låta Jessica håna henne och hunden. Det var tufft av henne! Men jag blir otroligt besviken när jag ser Jessicas svar. Precis likadant som när Fredrik Wikingsson hånade mig i samma program för att jag var orolig för min dotter:

-Det var inte meningen. Vad tråkigt att du blir ledsen. Vi gör bara ett humorprogram. Jag älskar din supercharmiga hund.

Okej… du älskar hunden som du just kallat för Sveriges dummaste hund i tv? Tyvärr, allting låter som högstadiemobbare som får en tillsägelse av läraren. Det var bara på skoj, det är inte vårt fel om någon tar åt sig!

Jessica Almenäs själv vill inte ha några diskussioner på sitt Instagramkonto, hon raderar och blockar alla som är kritiska mot henne. Däribland mig. Uppenbarligen ska hon sitta och vara elak i tv så mycket hon vill – men henne får ingen kritisera alls. 

Lägg bara ned skiten. 

2019-02-09 Johanna Toftby

Kommentarer

Monika 2 år sen

Är det nån som tittar på programmet ens

Helen 2 år sen

Bra att du tar upp det som har hänt – så onödigt och inte alls underhållande!! Sedan reaktionen från programledaren efter.. ska jag behöva tåla dessa kommentarer. Det kanske du skulle ha tänkt på tidigare – var sjysst mot andra så är andra sjyssta mot dig. Btw så lyssnade jag på din bok i julas och tyckte att den var toppen 😊. Krya på dig!

Anya Velickovic 2 år sen

De driver AVSIKTLIGT med folk – det är en late night show. Ja, de är plumpa, men det är liksom meningen. Du fattar uppenbarligen inte deras poäng, och det är därför hon blockar dig – Jessica tycker inte det är någon idé att svara den som inte förstår vitsen.
Jag gillar inte heller programmet, Men de är ute efter att vara i sim genre, en late night show, och göra sin grej. Sedan kan msn ju ifrågasätta nyjetskvaliteten också.

Svar på kommentaren:
Lotta 2 år sen

För fan din fjant, blir förbannad på sånna kommentarer som din.
Ska de få göra andra som inte valt att vara med i programmet ledsna även om det ÄR ett sånt program?

Jessica har nog blockat tusentals, mig kommentar med. Hon verkar inte vilja lyssna på kritik men hon kan själv spy ur sig elakheter.

Anya T. Velickovic 2 år sen

Jag ser att jag oavsiktligt fått med några skrivfel. Ja, jag skrev det mitt i natten.

Sylvia 2 år sen

Skriver inte så ofta, men detta var banne mig ”in the bullseye”! Håller med – lägg ner programmet – fattar inte hur dessa program ens får fortsätta?! Vem kollar på dyngan??! Och debatter pågår för full om varför mobbing i skolorna ökar? Nä, just det ja….rätt många vuxna kan tydligen inte heller vanligt hyffs utan mobbar själva, och skyller på att vi andra inte fattar skämt!??

Annica 2 år sen

”Humor” som grundar sig på mobbing är det värsta jag vet. Trodde verkligen Jessica var bättre än så här. Väldigt besviken. Tack för att du tar upp det! ♥️♥️

MariaZ 2 år sen

Inte för att det är någon tröst, men som tur är är det inte hela svenska folket som ser Breaking News, de har inte alls stort tittarantal. Och tidningar som HÄNT etc lever på målsnöret och bara någon liten procent av svenska folket tittar i dem överhuvudtaget. ; bara någon liten klick som köper den. (Och de borde skämmas, vilken gräslig media att skapa och att välja att ta del av!)

Bra rutet! Ingen ska någonsin utsätta någon alls för sån’t, oavsett om någon ser och hör det eller inte.

Krya på dig också!
Citronvatten varje morgon är mitt bästa tips, och så när mina hjärtslag stressar mig tar jag ibland en tablett av naturmedlet Neurol. Men bra att du har fått riktig hjälp.

Maria

Annica 2 år sen

Jag tycker det är helt galet att ta en helt vanlig människa och göra narr av henne och hennes hund när hon utövar en sport dom både gillar
Det är inte rätt nånstans och helt oförsvarbart…blir så arg

Linnéa 2 år sen

Tycker det är fruktansvärt att man sänder sånt här på tv. Det är verkligen mobbing och detta tjänar folk pengar på och gör karrär av. Usch… Bojkotta sk*ten!

Annika Griep 2 år sen

Hej Johanna , jag tycker verkligen det är mobbing , försvarade dig på indtagram och fick påhopp själv om att msn inte alltid ska säga sin åsikt, det har jag rätt till men förklarade också att jag inte skriver om hat eller liknande , att jag borde hålla tyst , vi måste se varandra som förebilder .Hoppas du blir frisk snart krya krya och fortsätt med kampen 💁

Ids 2 år sen

Självklart håller jag med om att både inslaget och kommentarerna om Johanna och hennes hund var fel. Men samtidigt kan jag inte komma på något mer Jessica ska göra nu i efterhand, hon har bett om ursäkt vad mer ska hon göra? Vi alla har väl gjort missar där vi kanske skulle ha tänkt efter före.

Svar på kommentaren:
Eva 2 år sen

Hon kan sluta göra ett program som bara går ut på att mobba folk. Att säga förlåt o sen fortsätta precis likadant nästa vecka är falskt.

Sussi 2 år sen

Jessica Almenäs sjönk djup i mina ögon efter detta… Så fruktansvärt lågt gjort. Bra att du tar upp detta Johanna, hur svårt kan det vara att bara vara snäll?? Nej Tv ska sälja till varje pris även om det går ut över en Helt oskyldig person.

B
Tack Johanna för att tar tar upp detta, trodde bättre om denna Jessica, men har tydligen uppfattat henne helt fel…

Katja 2 år sen

Filip och Fredrik var ju osams med Jessica förut, det var ju i tidningarna och sedan blir hon programledare för programmet. Psssar inte alls in tycker jag. Gapar och skriker.

Amanda 2 år sen

Fast Jessica har inte bara fått kritik. Då hade det väl varit fine och helt klart att hon ska kunna tåla det. Men hon har ju fått påhopp och väldigt många sjuka kommentarer som hon absolut inte förtjänar. Många som påstår att hon mobbar men sen själva utsätter henne för mobbing tillbaka så jag förstår faktiskt att hon blockar.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Jag mobbar inte, jag frågade henne igår hur hon själv skulle känna om hon blev utsatt för förnedringstv, den kommentaren syns på tjejens instagram med hunden. Jessica blockade mig.

anonym 2 år sen

Jag tycker om Jessica och ej sett programmet. Men blir förvånad. Jessica verkar ju vara jätte go vad händer?

Svar på kommentaren:
Charlotte 2 år sen

Det du ser i TV stämmer inte alltid med hur personen är utanför sitt jobb. Jessika tillhör nog inte de mest osympatiska, men jag har stött på en del genom åren som förvånat mig kan jag säga. Jag är ingen “kändis” men har haft att göra med offentliga personer i artistvärlden och andra evenemang. Oj oj vad jag har blivit förvånad må ga ggr.

När folk suttit o höjt någon på släktkalaset och jag tyvärr fått rasera deras tro haha… Så är det! För övrigt gillar jag inte heller programmet o skulle aldrig ägna en sekund av att titta.

Helene 2 år sen

Jag tittar aldrig på det programmet.
Tycker inte Jessica passar in som programledare där.

Vivas 2 år sen

Håller med dig ! Riktigt skit program , mkt förvånad att Jessica ens vill hålla på med ett sådant förnedringsprogram ! Man ska kunna ta lite skämt oså men man behöver inte gå till överdrift o vara rent av dum 😡

Liselotte 2 år sen

Bra skrivet! Gillar att du backar andra!
Heja!

Marita 2 år sen

Har aldrig sett det eftersom jag har svårt med dom programledarna som hade det innan och även nu 😳 fortsätt krya på dig Johanna 💐

M 2 år sen

Håller med helt Johanna.
Byter kanal direkt, sen blir jag mycket förvånad över Jessica Almenäs att hon tar sig an sånt program.
Och inte vågar ta emot kritik. Det är ju det mest pinsamma.

Maria 2 år sen

HATAR det programmet, mannen satt och tittade, jag mår dåligt över deras sätt att förnedra andra, jag förstår tjejen blev så ledsen över det påhoppet.

Nej Jessica, du sjönk i mina ögon att vilja jobba med detta.

Anette 2 år sen

Byter kanal, så fort den skiten kommer på TV-n!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…