• 2019-02-10, 11:40
  • 4

Reklam för min bok 

Väntar du på bokrean? Jag tänkte smygstarta den här på shoppen – med min egen bok “30 om dagen – En livsresa” förstås. Nu säljer jag ut de sista exemplaren ur andrautgåvan och tack vare mitt härliga förlag Bladh by Bladh kan jag erbjuda mina egna läsare specialpris.

Så i tio dagar från och med nu säljer jag signerade exemplar för bara 149 kronor. HÄR

Det har varit en otrolig resa med boken. Först var jag ju tvungen att leva innehållet, men sedan var det ett nästan lika stort äventyr att ge ut den. Responsen har varit helt fantastisk, från tv-intervjuer till mail och kramar från människor som känt att boken var det sällskap de behövde. Inget gör mig så glad som att få höra det, det här är ju boken jag själv letade efter när jag befann mig på botten och mådde som sämst.

Men jag ville inte skriva om att må dåligt, det gör så många redan. Jag ville skriva om hur jag började må bra igen och är så lycklig över hur många som velat följa med på den resan. Därför känns det extra kul att få sälja de sista exemplaren till er, eller till någon som ni tycker behöver bli lite peppad. Utan er hade boken aldrig ens blivit påbörjad.

Snart börjar nästa resa… undrar vart den ska gå?

 

 

 

 

2019-02-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Charlotte 2 år sen

Oj vilka äppelkinder du ser ut att ha. Är det dina egna haha? Skämt åsido så ser du helt fantastisk ut. Nuförtiden vet man ju ej om det är nåt insprutat när någon ser så dör himmelskt snygg ut i våra åldrar då ska tilläggas.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Vet inte om jag ska tacka och ta det som en komplimang.
Har alltid ogillat mina runda kinder, så nej. Inte en millimeter filler där. Jag är rund i ansiktet och har varit det sedan jag var liten.

Charlotte 2 år sen

Jo, du ska ta det som en komplimang helt klart!! 😉

Monica 2 år sen

Hej Johanna! Tack för en fin blogg och hoppas du mår bättre nu och tack för inspirerande läsning av din bok som jag lyssnat färdigt på nu.Mycket tänkvärt.Har själv en dotter på snart 15 år och går i 8an som inte mår bra.Hon är omotiverad till skolan och har slutat plugga,hon går dit varje dag och har kompisar osv och det är vi så tacksamma över.Hon har självskadebeteende och rispar sin underarm vid misslyckande och krav. Vi har kontakt med skolsköterska och även varit på bup vid 2 tillfällen där de säger att hon har depression.Samtal ska hon fortsätta med men nu med skolkurator då det var hennes val av hjälp men hon anser sig själv inte behöva någon hjälp.Hemma är hon på sitt rum mestadels .Bup sa att siffrorna har fördubblats med barn och ungdomar som mår dåligt sen 2010 det är så skrämmande.Du som själv har döttrar i tonåren har du några tips på att stötta dom och för motivation. Tyvärr slutade hon med fotbollen när hon började må dåligt,ända motionen nu är lite slalom då och då och det går inte att få ut henne om hon inte själv vill.Sockerberoende,äter dåligt,ständigt trött,humörsvängningar.Allt vi påtalar blir fel eller sju resor värre bara.Vi finns här och lyssnar men vi känner inte igen vårt eget barn längre.Har en son på 19 där det aldrig funnits några problem.Hur var dina döttrar i denna ålder? Kram Monica

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg