• 2019-02-10, 11:40
  • 4

Reklam för min bok 

Väntar du på bokrean? Jag tänkte smygstarta den här på shoppen – med min egen bok “30 om dagen – En livsresa” förstås. Nu säljer jag ut de sista exemplaren ur andrautgåvan och tack vare mitt härliga förlag Bladh by Bladh kan jag erbjuda mina egna läsare specialpris.

Så i tio dagar från och med nu säljer jag signerade exemplar för bara 149 kronor. HÄR

Det har varit en otrolig resa med boken. Först var jag ju tvungen att leva innehållet, men sedan var det ett nästan lika stort äventyr att ge ut den. Responsen har varit helt fantastisk, från tv-intervjuer till mail och kramar från människor som känt att boken var det sällskap de behövde. Inget gör mig så glad som att få höra det, det här är ju boken jag själv letade efter när jag befann mig på botten och mådde som sämst.

Men jag ville inte skriva om att må dåligt, det gör så många redan. Jag ville skriva om hur jag började må bra igen och är så lycklig över hur många som velat följa med på den resan. Därför känns det extra kul att få sälja de sista exemplaren till er, eller till någon som ni tycker behöver bli lite peppad. Utan er hade boken aldrig ens blivit påbörjad.

Snart börjar nästa resa… undrar vart den ska gå?

 

 

 

 

2019-02-10 Johanna Toftby

Relaterade inlägg