• 2019-02-11, 19:28
  • 9

Innehåller annonslänkar till Ellos och Lyko

(Uppdatering tisdag 08.00 Hälften av inlägget hade försvunnit, något fel som jag inte kunde lösa, nu har mina duktiga tekniker fixat allt så alla bilder och tips kom med)

Vilket vackert vinterväder, har varit ute och gått en sväng idag, helt underbart efter sjukvecka att komma ut. Vinden biter mot kinderna och solen i ansiktet. Frisk luft.

Såg på vädret precis att det skulle bli runt 10 grader i veckan, sol och vårväder, hur underbart är det inte! Jag blir så på bra humör, vill röja i garderoben och ta fram vårnytt. Har beställt en del nytt som kommer på onsdag, blir glad av färg!

Ni är många som ofta frågar om vad jag även gillar för läppglans.

Jag tycker inte om att ha för mycket färg på läpparna, mer peach, korall. Gillar Clarins läppglans som även vårdar nu när det är så torrt. Kladdar inte och sitter fint på. Älskar dessa färger. Har svårt för cerise och mörkare rosa på läpparna, jag gillar mer lite varmare ton.

Coral Nr.2 HÄRÄr det slut finns det HÄR. 
Rose Nr. 1 HÄR Är det slut testa HÄR. 

Dessa plagg kommer jag kunna använda mycket ihop, jag gillar när man kan kombinera.

Camojacka HÄR, som passar fint med beige klänningen längre ner och rosa sneakers.

Hur söta är inte dessa godingar? Jag gillar när tennisskon är med lite höjd, inte platta. Jag går som en klumpdeduns i platta sneakers, haha. HÄR hittar du dem. Finns även svart och vit men jag tycker den här färgen var snygg i vår.

Gulblommig blus HÄR Som passar fint med svarta byxor och boots längre ner.

Kolla den här vilken Johannadress.

Leopardklänning HÄR. 

Snyggt ihop med sneakers med rosa band men även snyggt med bootsen för en annan stil. Nu när det är kallare har jag svarta tights under. Tänk till våren och sneakers till! Jag dressar gärna ner sånna här klänningar, hellre tuff boots eller sneakers än pumps. (Beror förstås vad man ska göra och vad man gillar)


Beige klänning HÄR. 


Söt gul Långklänning HÄR. 


Svarta tighta byxor, 30% rabatt. HÄR. 


Mangogul tunika HÄR 

Boots HÄR. 

Såg ni trolljägarna? Nästa måndag är vi med!

2019-02-11 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…