ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fläskfilegryta på alla hjärtans dag

/


Glad alla hjärtans dag önskar jag er, världens finaste är ni. Oavsett om man är singel eller lever med någon, kärlek behöver alla, bjud kompisen på fika eller barnen på mysig middag ikväll. Jag tycker alla dagar är lika viktiga men gillar alla hjärtans dag. Tycker det är mysigt att den dagen lyfts fram lite extra.
Älskar dig darling, så fint inlägg du skrivit.


Lagar ni något gott idag? Fläskfilegrytan toppar högt här inne bland alla mina recept, den är så enkel och lätt att göra. Så god!


Recept HÄR.


Ni är väldigt många som gillar min pepparsås och ser att det är mycket sökningar på den idag. Recept HÄR.
Äter gärna kött någon gång i veckan, älskar hasselbackspotatis och med pepparsåsen blir det magiskt.
Går ju att byta ut mot kyckling eller fläskfile också. Festligt och supergott.
Önskar er en riktigt fin kärleksfull dag, jag mår mycket bättre. Sista dagen på antibiotikan idag, så trött bara men lunginflammation var ingen lek, minns inte när jag varit så dålig. Var även hos gynekolog i Göteborg igår för att prata om hormoner och extraslag, ska skriva mer om det lite senare.


Kram och tack för alla hälsningar!

15

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00