• 2019-02-15, 11:30
  • 18

Äntligen fredag och äntligen mår jag mycket bättre. Fy vilka två hemska veckor. Men det värmer med era fina hälsningar ni skrivit varje dag. Nu vill jag inte ha en enda sjukbacill resten av året. Lunginflammation var ingen lek.

Hade ni en fin dag igår? Jag gjorde kyckling med hasselbackspotatis och pepparsås, blev så sugen på det när jag tipsade er. Så gott, tröttnar aldrig. Recept här. Till dessert gjorde jag en chokladtårta med glasyr, den är himmelsk. Men vi var så proppmätta så vi orkade inte, vi får ta en bit idag istället.

Av mig fick tjejerna choklad, blommor och lite pengar på swish. Är glad att de uppskattar pengar men inte till att kasta sig ut och köpa prylar, de sparar allt. Då är det roligt att ge. Hade inte gett en krona om de bara bränt pengar. Där är jag och Janne väldigt lika, han skulle heller aldrig ge pengar om man inte kan hålla i dem.

Fick fint blomsterbud från Janne, det är något visst med bud, så kul med överraskning.

Måste tipsa er om riktigt bra hundgrejer. Lucy älskar, älskar sina leksaker som kommer från Dashing dogs. De går inte sönder hur mycket hon än leker med dem, hon tycker så mycket om dem, så söta! Du hittar glamourleksakerna HÄR. 

Hon har även sina selar från Dashing dogs, de är mjuka och goa. Bra kvalite.

Har tidigare köpt billigare leksaker i djuraffärer, även om Lucy inte är stor, väger bara 2,4 kg så kan hon lätt bita sönder visa skräpleksaker på ett kick. Då finns risken att hon sätter något i halsen, akta er för sånna leksaker som lätt går söner. Livsfarligt!

Dessa leksaker håller! Sedan är de så söta och roliga. LV väskor, starbacks, uggs, haha.

Jag har även bilstolen till Lucy, hon gillar att sitta lite högre upp i bilen för hon blir lätt åksjuk. Älskar den.

Önskar er en riktigt fin fredag! Här ska fotas samarbete, maila fakturor och sen ska jag piffa och fixa mig, känns ganska skönt efter två veckor sjukstuga.

 

 

2019-02-15 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…