• 2019-02-16, 18:52
  • 9

Ska ni titta på mellon? Jag laddar för fullt i köket, det blir grönskålspizza och lite plock, goda ostar och slänger nog ihop en nachos på plåt också. Finns det något godare än plockmat till tv?

Vad äter ni för gott? Berätta! Kanske kan få inspiration till söndagsmiddag.

Öppnade en lapp ur den fina boxen jag fick av tjejerna. Bästa presenten jag fått. Blir lika rörd varje gång jag läser en lapp.

Hade en riktigt rolig kväll igår, vi hade en inbjudan till Excet schlagerbar som har nya ägare och vi var bjudna på schlagerfest och Linda Bengtzing uppträdde. Herregud så kul att träffa vänner och dansa till grym schlager. Bästa jag vet!

Jag äter inte antibiotika mer, kände mig mycket bättre och det var kul att hitta på något efter flera veckors sjukstuga.

Hur kul är det inte att få fixa sig, ta på sig andra kläder än myskläder när man varit sängliggandes så länge. Så skön känsla. gillar ni schlagerbarer ska ni gå till Excet i Göteborg. Tack vänner för en trevlig kväll, så kul med energi igen.

Nu måste jag fortsätta i köket, hoppas ni har en grym kväll!

 

2019-02-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Lisa 7 månader sen

Har du testat små krustader med brieost i som man sätter in i ungen i ca 12 min (tror jag det är) supergott och enkelt. Kan ha ädelost i, och säkert andra goda dessertostar

Anneli 7 månader sen

Jag laga ditt tips på alla hjärtans dag och alla i familjen älska det😍Så gott. Jag gratinera blomkål med så gott! Tack för tipset! Kram fina du 🤩

Mia 7 månader sen

Kollar inte på mellon…tur smaken är olika o att man kan välja andra kanaler.
Skulle heller inte klara av att gå på schlagerklubb varken för musiken eller ljudnivån….hörselskadad efter alla år på fsk.

Svar på kommentaren:
Linda 7 månader sen

Oj vad negativ du känns, trist att få hörselskadad men känns inte så positiv…

Anna 7 månader sen

Och jag tycker att du Linda känns negativ som tolkar Mias text på det sättet. Tänk vad man kan läsa en text på olika sätt:)

Mia 7 månader sen

Linda….. negativ jag nope men tur man är olika …..JT frågade öppet om man tittade på mellon och jag svarade jag gillar inte schlager tycker mellon är ett fiasko o låtarna så fruktansvärt dåliga. Så att då gå på en schlagerbar är ju otänkbart. Jag går gärna ut och äter på restaurang vid vissa tillfällen då jag älskar god mat men undviker sportbarer och andra högljudda ställen…..ljud runt omkring mig har jag på mitt jobb som jag älskar mer än annat. Trots att jag är inne på mitt 64 år så har jag inte tänkt sluta jobba vid 65 utan hålla på så länge jag orkar.

Therese 7 månader sen

Här blev det köttfärsbiffar och ugnsrostad potatis, palsternacka och morot och så kall bearnaisesås till 🙂

Ulrika Hultberg 7 månader sen

Jag ska äta en köttbit med potstisklyftor och bearnaisesås till . Jag såg melodifestivalen live i Malmö förra lördagen. Det var faktiskt mycket trevligt. Har aldrig sett melodifestivalen live , men på teve har ser varje år .
Ulrika

jen 7 månader sen

Hej johanna!
Vilka åldrar var det på excet ungefär? Är det mkt blandat?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…