• 2019-02-17, 17:34
  • 2

Såg ni mellon igår? Grattis till grymma Linda Hedlund, vilken superstar hon är! Tycker det var bra starfält igår, de andra har varit så där, ska bli kul att se våra kompisar Arvingarna nästa helg.

Jag gjorde lite plock så vi kunde sitta vid tvn och äta, det är ju mysigast. Grönkålspizzan är så god! Sedan lite ostar, nachos på plåt och lite smått och gott.

Barnen var på middag hos sin pappa på dagen och åt lördagsmiddag och träffade deras lillebror Charlie som är 13 år. Sedan var de hemma med oss på kvällen, Janne tog tåget från Göteborg. Älskar att de gillar att hänga med oss, och älskar de har bra kontakt med sin pappa.

Vet inte vad jag hade gjort annars, även om de bor hos mig heltid har de alltid haft bra kontakt med Lasse. Äter och gör utflykter tillsammans. Trygghet. Barn behöver båda föräldrar även om man inte bor ihop, vårt ansvar som vuxna att se till det funkar. Sorgligt de barn som väljer säga upp bekantskapen för att man skiljer sig. Men jag tror inte de förstår konsekvenserna längre fram. Vi lever här och nu, tänk om något skulle hända och man inte haft kontakt. Fruktansvärt.

Lucy är alltid med i sofffan, lilla älsklingen. Vi har ofta skojat om en sladdis, haha Janne är en grym pappa!

Tack för en härlig helg, i morgon är det en viktig dag, ska berätta mer lite senare.

Stor kram!

(Vi hade pizzadeg som finns HÄR, men man kan köpa färdig pizzadeg, Icas är bra tycker jag.

Nedan skriver jag alltså bara toppingen på pizzan.)

Grönkålspizza och plock

Skriv ut recept
Tid:
30 min
Antal portioner:
4 portioner

Grönkålspizza

Baka pizzadegen, gör den halvklar, ta sedan ut den och bred färskosten på hela pizzan. Lägg grönkål på hela pizzan, skippa de tjocka grenarna grönkålen sitter på. Ta bara bladen. Ringla olivolja över, pressa citron, lägg gorgonzola ost i bitar över hela, strö sist på pinjenötterna. Gratinera pizzan i ca 200 grader 10-15 minuter så grönkålen blir frasig. Ljuvligt!

200 gram

Färskost

150 gram

Gorgonzolaost eller ädelost

200gram

Färsk grönkål

1 msk

Olivolja

40 gram

Pinjenötter

1/2

Pressad citron

Nypa

Flingsalt och svartpeppar

2019-02-17 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…