• 2019-02-17, 17:34
  • 2

Såg ni mellon igår? Grattis till grymma Linda Hedlund, vilken superstar hon är! Tycker det var bra starfält igår, de andra har varit så där, ska bli kul att se våra kompisar Arvingarna nästa helg.

Jag gjorde lite plock så vi kunde sitta vid tvn och äta, det är ju mysigast. Grönkålspizzan är så god! Sedan lite ostar, nachos på plåt och lite smått och gott.

Barnen var på middag hos sin pappa på dagen och åt lördagsmiddag och träffade deras lillebror Charlie som är 13 år. Sedan var de hemma med oss på kvällen, Janne tog tåget från Göteborg. Älskar att de gillar att hänga med oss, och älskar de har bra kontakt med sin pappa.

Vet inte vad jag hade gjort annars, även om de bor hos mig heltid har de alltid haft bra kontakt med Lasse. Äter och gör utflykter tillsammans. Trygghet. Barn behöver båda föräldrar även om man inte bor ihop, vårt ansvar som vuxna att se till det funkar. Sorgligt de barn som väljer säga upp bekantskapen för att man skiljer sig. Men jag tror inte de förstår konsekvenserna längre fram. Vi lever här och nu, tänk om något skulle hända och man inte haft kontakt. Fruktansvärt.

Lucy är alltid med i sofffan, lilla älsklingen. Vi har ofta skojat om en sladdis, haha Janne är en grym pappa!

Tack för en härlig helg, i morgon är det en viktig dag, ska berätta mer lite senare.

Stor kram!

(Vi hade pizzadeg som finns HÄR, men man kan köpa färdig pizzadeg, Icas är bra tycker jag.

Nedan skriver jag alltså bara toppingen på pizzan.)

Grönkålspizza och plock

Skriv ut recept
Tid:
30 min
Antal portioner:
4 portioner

Grönkålspizza

Baka pizzadegen, gör den halvklar, ta sedan ut den och bred färskosten på hela pizzan. Lägg grönkål på hela pizzan, skippa de tjocka grenarna grönkålen sitter på. Ta bara bladen. Ringla olivolja över, pressa citron, lägg gorgonzola ost i bitar över hela, strö sist på pinjenötterna. Gratinera pizzan i ca 200 grader 10-15 minuter så grönkålen blir frasig. Ljuvligt!

200 gram

Färskost

150 gram

Gorgonzolaost eller ädelost

200gram

Färsk grönkål

1 msk

Olivolja

40 gram

Pinjenötter

1/2

Pressad citron

Nypa

Flingsalt och svartpeppar

2019-02-17 Johanna Toftby

Kommentarer

Eva 7 månader sen

Ser gott och mysigt ut! Lina var bra och det var väl rätt två som gick till final även fast jag inte tycker att deras låtar var sådär superbra, och Rebecka var minst lika bra, tycker hennes låt var stark och som hon sjöng – grymt bra, så äkta, världsklass! Hon hade varit minst lika värd att gå direkt till final tycker jag. Ikväll ska vi se dig på tv. Ha en bra kväll.

Anna 7 månader sen

Vad gott!
Skönt ni båda har fin kontakt med barnen, tror det är väldigt viktigt speciellt i tonåren.
Tycker det är fruktansvärt när en förälder ser till att ha barnet ensamt, barnen behöver båda som du skriver.

Ska se trolljägarna i morgon, såg du ska vara med!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg