ANNONS
Integritet på Tailsweep

Grönsakspaj! Frasig med ädelost

/

Pajer

,

Recept

,

Vegetariskt

,


God morgon måndag!
Känns som det blir en ljus och fin dag, så skönt att dagarna blir ljusare för varje dag nu. Blir piggare och vill ut och gå på morgonen. Lucy sover ofta fram till nio, hon är en sjusovare, haha. Ska se om hon inte vill komma upp snart så vi kan gå ut och gå.


Om ni inte vet vad ni ska laga för mat idag kan jag tipsa er om den här goda grönsakspajen. Så god! Frasig mandelbotten, massa grönsaker och ädelost. Äter gärna vegetariskt ett par gånger i veckan, den här pajen är enkel och smakrik. Den blir det till lunch hos oss.Köpte en så bra pajform på Cervera med löstagbara kanter. Pajen blir jättefin, kanterna går inte sönder.Ska sätta fart här, vi hörs lite senare! 5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00