• 2019-02-18, 16:21
  • 32

Ikväll är det dags! Ni ska alla få nöjet att få se när vi letar upp trollet Linda på tv. Hon har jagat mig och många andra under massor av olika namn i så många år att nu var det dags att någon jagade henne i stället. Droppen kom när hon gav sig på Annica, som ni säkert alla minns. 

Jag satt dag och natt och letade och med hjälp av er läsare kunde jag för drygt ett år sedan få tag på Linda, som kallat sig väldigt många olika saker här och på andra bloggar. Då hade hon gått över alla gränser och skrivit vidriga saker i kommentarsfältet om och till Annica, som behövde sin energi till annat. 

Nu finns inte Annica bland oss längre. Polisanmälan lade jag ned, trollet Linda hade tystnat för stunden och ingenting kändes ändå viktigt längre. Men när en ny säsong av Trolljägarna skulle börja kände jag att jag måste fortsätta, för Annicas skull, så när de frågade om jag ville medverka tvekade jag aldrig. 

I kväll klockan 21.00 på TV3 får ni se hur tuff Linda är när jag och Robert Aschberg ringer på hennes dörr. Man kan också se det på Viaplay och Viafree.

 

 

2019-02-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Diana 1 år sen

Jag vill gärna se bilden på den vidriga människan som uppenbarligen inte har något liv! Förresten nu vet även hennes grannar och bekantskap vilken psyko hon är efter att de har sett programmet. Jävla dåre! Hoppas hon får sitt staff och åker in i fängelse där hon får ruttna!
Styrkekramar till dig Johanna! Kämpa på!

Erika 1 år sen

Fina Johanna ♥️ Ser programmet idag . tankar går till dej o A ♥️

Vad får man ut av att hålla på som henne? :/

Marie 1 år sen

All styrka till dig Johanna Jäkligt starkt gjort av dig…att Annica fick straffet var så fult gjort och jag förstår att detta var droppen för dig. Och till dig Linda…om du nu är så feg att inte våga stå för det du skriver till och om andra människor så borde du inte skriva något alls….annars borde du stått rakryggad framför Johanna och förklarat varför du skriver alla de elaka kommentarer som du gör. Du borde kanske se till att prata med någon specialist inom ditt område som kan hjälpa dig att må bra, för du måste lida av någonting som gör dig så sjuk.

Ullis 1 år sen

Fy fasen vilken vidrig människa. Synd att du inte fick prata med henne. Man ser direkt på bloggar när det är hon. Bra jobbat Johanna ❤️ Hoppas verkligen hon får sitt straff och att det känns och tar.

Therese 1 år sen

Hej såg programmet, men jösses håller hon på ännu ? Vilken tragisk människa, ja gå vidare med det nu. Låt inte denna människan komma undan. Vad har hon skrivit till sig om man får fråga?

Maria 1 år sen

Johanna!!…finns ju inga ord, blir ledsen när jag ser hur du och Alla i programmet blir utsatta för detta näthat 😥 och dom som gör detta måste ju må fruktansvärt dåligt..
Du e Bäst!! Kramar från Träslövsläge!!

Ewa 1 år sen

Blir så illa berörd, fruktansvärt med dessa sjuka människor som inte drar sig för att skriva så hemska saker. Hoppas hon ger sig nu. Stor kram 💕

Karin 1 år sen

Så starkt av dig Johanna , nu lägger väl ändå denna sjuka människan av och inser vad hon gjort mot dig och alla andra . Kram

Mathilda 1 år sen

Hej Johanna! Vill först beklaga din väns bortgång, så tragiskt. Och bra gjort av dig att ta tag i att fånga nättrollet!

Sen måste jag verkligen berömma din outfit i programmet. Jag måste bara fråga vart du köpt din sjukt snygga leopardjacka? Bästa hälsningar Mathilda

Carina Persson 1 år sen

Johanna , tack för att du vågade göra detta. Och till dig Linda: så jäkla feg du är. Vågar du inte stå för allt du gjort mot så många? Du är inget annat än en feg stackare bakom en skärm.

Anna 1 år sen

Slutade hon kommentera efter inspelningen?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Nej.

Berit Jernberg 1 år sen

Tittar och väntar att reklamen är slut..Titta vilken sjuk människa =idiot det är..Kramar till er som åker på detta TROLL

Liza 1 år sen

Jag sitter och tittar på programmet och blir helt chockad! Det är så fruktansvärt! Hoppas att kärleken får övervinna hatet ❤💞❤ Stora kramar till dig!

Carina H 1 år sen

Har spelat in och skall titta senare i kväll. men sådana människor skall sättas i bur till allmän beskådan,helst på en plats då så många som möjligt kan spy ut sitt hat mot denna människa.

Emmy 1 år sen

Det är så obegripligt att vissa gör allt för att knäcka andra, VAD är vinningen? Helt sjukt att denna kvinna inte verkar ge upp.. Ja, lägg ut en bild på henne Johanna!

Karin 1 år sen

Ja det skall jag se , vilken hemsk människa !

Maria Hultén 1 år sen

Den människan måste ju ha något sönder som är trasigt, fy fan. Var hon inte från Eskilstuna? Ska försöka kolla sen o se om jag känner igen henne.

Svar på kommentaren:
Maria 1 år sen

Inspelat i Gävle, Bomhus. På Solgårdsgatan, Kuppbolsvägen, Hövdingavägen bla.

Johanna Toftby 1 år sen

Nej nej, inte i Gävle.

Sofia 1 år sen

Eskilstuna är detta. Ett område som heter Stenby.

Helene 1 år sen

Jag ska också se programmet ikväll.

Agneta🌹 1 år sen

Vilka galna,hemska människor det finns!!
Vidrigt!
Stor kram till dig💐

Carina Persson 1 år sen

Skulle gärna vilja veta vad hon har för konton på Instagram. Jag blev också utsatt för Linda för några år sedan. Kommer du ihåg mig Linda? Jag avslöjade alla dina sjuka lögner och blev blockad av dig på stört. Du drev nästan en annan vän till psykakuten. Hoppas att du söker hjälp.

M v h

Carina Persson i Kristianstad

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Hon är galen. Jag kommer driva detta ännu hårdare, kommer ta upp polisanmälan igen. Hon ändrar sina konton hela tiden, har fan aldrig varit med om värre.
Igår hade ho drömmar nånting på instagram, men fantastin har hon tappat så nu hon heter hon “aaaaaaa4444444bbbbbb” på insta. Men den kommer hon ändra i morgon och fortsätta skriva skit och hat om mig på allas instagram.

Vidrig.

Carina Persson 1 år sen

Johanna , jag lider med dig. Skulle det behövas så har jag också foto på Linda. Hon har så många offer därute. Hon måste sitta dygnet runt och terra folk. När vi hade kontakt för ca 2-3 år sedan, då påstod hon att hon fick palliativ vård och var döende i cancer. Hon påstod en massa andra vidriga saker också. Som att hennes mamma blev mördad av hennes pappa när Linda var 7 år och att hon blev vittne till mordet. Men hennes mamma lever och mår bra. Har så mycket sparat som hon skrivit till mig.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Ofattbart. Ja maila mig gärna, jag har flera bilder jag med. Ska lägga ut bild på henne nu så kanske hon fattar allvaret att ge sig.

Eva 1 år sen

Det ska bli väldigt intressant att se. Vet hur hon har varit runt på olika bloggar men mest hos dig, särskilt aktiv har hon varit och är med att smutskasta dig. Tyvärr har hon ju fortsatt och inte minst på instagram där hon skriver skit i olika dröm- och kalleanka-konton. Låt henne inte skriva sin skit och lögner, blocka henne direkt.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Ja hon är inte klok, galen. Kan du berätta vart hon skrivit, fota skärmdumpar och skicka till mig är du snäll.
Hon skriver skit om mig precis överallt. Vill lägga ut vilka namn hon använder.

Maila mig så fort du ser detta är du snäll!
[email protected]

Kram

Barbro 1 år sen

självklart att man tittar ikväll o vad bra att ni fick tag i henne..

Ulrika Hultberg 1 år sen

Jag ska se programmet

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…