ANNONS

När jag träffade trollet Linda

/

Det var blandade känslor inom mig när jag och Robert Aschberg åkte för att leta reda på Linda som stalkat mig i tio år. Jag hade väldigt mycket ilska inom mig för vad hon gjort mot Annica, det är ofattbart. Jag har fått ta hennes hat och skit i många år, har blockat ip nummer och även bett henne sluta. 

Då gick hon på stackars Annica istället.

När Robert Aschberg frågade om jag ville följa med för att konfrontera trollet Linda så tvekade jag inte en sekund. Jag hoppades få träffa henne, få ett svar varför hon håller på som hon gör. 

Jag hade tre frågor till henne. Varför hon hatar och stalkar mig. Varför hon skrev så hemska saker till Annica som var svårt cancersjuk. Och om hon ville säga något till Annicas tre barn, som förlorat sin mamma. 

Mitt hjärta hoppade nästan ur när Robban knackade på dörren och Linda öppnade. Jag fick inte kliva fram direkt för då hade hon förmodligen klappat igen dörren på en gång.  Robert ställde henne rejält mot väggen och hade alla kommentarer och alla bevis på att det är hon som skrivit. 

Linda var en stor fegis. Hon erkände först att hon kommenterat hos mig men de var ju längesen. 

När Robert började fråga om Annica ville hon inte prata mer, hon hade ju sin mamma där babblar hon om istället. 

– Och jag har Johanna här, sa Robert, och då klev jag fram och dörren åkte igen. Linda, som är så tuff när hon gömmer sig bakom en dator, vågade inte ens titta på mig i verkliga livet. Att jag både knackade på och ropade genom brevinkastet hjälpte inte.

Nu är Linda igång igen, på min Instagram, min Facebook och säkert här på bloggen inom fem minuter. Men nu vet ni alla hur feg hon egentligen är när hon sätter igång och yrar om förtal, olaga hot och allt annat hon håller på med. Den enda som brutit mot lagen är Linda själv.

Hon har fått flera kontaktförbud utdömda och snart hoppas jag att hon får minst ett till. Mot mig.

För Annica är det för sent, men hennes barn borde åtminstone få en ordentlig ursäkt.

48

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00