• 2019-02-19, 11:29
  • 7

Innehåller annonslänkar

Herregud vad många som hör av sig efter Trolljägarna igår. Tack alla! Linda är inte så tuff i verkligheten och vi får se vem som är tuffast efter detta. Jag kommer lägga ut skärmdumpar på allt hon skrivit de senaste dagarna så ni kanske kan hjälpa mig att få stopp på henne.

Lucy står redo att gå ut på en runda, här kommer inlägget om mitt överkast som jag började skriva igår men hann aldrig lägga ut.

Tycker det är svårt att hitta snygga överkast tycker jag som passar in i färger. Jag gillar alla jordnära färger, tycker det blir ett lugn på något sätt. Älskar dessa färger just i sovrummet, sover som en stock och jag vill inte ha för mycket färg eller mönster här. Detta gillade jag!

Så här ser mitt överkast ut, finns i fler färger och storlekar. Ni hittar det HÄR.  Det är inte så tungt som många överkast är, det måste gå lätt att bädda och det här är riktigt bra!

Haha Lucy igår kväll, hon syns knappt.

 

 

2019-02-19 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Torbjörn 6 månader sen

Var kan man köpa ett sådant överkast?

Mia 2 år sen

Bäddar inte….får jag främmande drar jag igen dörrn till sovrummet …bor bara i en tvåa och bäddar innan jag lägger mig….Har kvalsterallergi

anne 2 år sen

Men om hon ni konfronterade gjort många illa gå ihop och anmäl. Finns inga ursäkter vad hon håller på med. Jag träffat många människor men hon är ju genomelak. Tycker inte hon ska få komma undan. Och kanske fortsätta göra illa andra. Det måste bli ett slut på detta.

Annette 2 år sen

Jag tycker det är skönt att trenden med “obäddad” och skrynklig säng är över – så himla mycket snyggare att ha överkast på halva eller hela sängen istället och med fina kuddar. Med ett sådant här överkast är det ju lika snyggt att ha vilket som.

Anneli 2 år sen

Har också ett, så snyggt! men sa precis till min man i morse att det är tungt att bädda med ;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Haha nej det tycker inte jag, då har du inte haft Odd Mollys som jag hade innan. Så tungt!

Ulrika Hultberg 2 år sen

Så snyggt överkast. Det gillar. Det är alltid snyggt man ligger överkast på sängen. Det ser så hemtrevligt ut .

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

      Idag är det internationella kvinnodagen och dagen till ära har Ellos en exklusiv rabattkod till er på allting hos Adidas! Det är sällan rabatt på Adidas så passa på…

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…