• 2019-02-20, 09:21
  • 38

Tack för alla kommentarer och ert fantastiska engagemang efter Trolljägarna i måndags. Missade du programmet kan du se reprisen på TV3 i morgon torsdag klockan 22, eller på Viafree HÄR. 

Min och Annicas näthatare Linda har nu blivit rena rikskändisen efter att hon var med i Trolljägarna. Trots att hon inte ville vara i tv eller träffa mig så är hon lika aktiv som någonsin på nätet och det är många, många fler än jag som råkat ut för henne. Hon borde vara inlåst, så mycket lidande som hon orsakat. Inspärrad! 

Har du drabbats av Linda? Berätta här, ju fler vi är som säger att vi fått nog, desto större är chansen att få tyst på henne. 

Som ni kunde höra i programmet har Linda fått flera kontaktförbud på sig, eftersom hon hållit på i många år och förföljt människor på nätet. Mig jagar hon fortfarande, här på bloggen, på Facebook och på Instagram. Hon använder nya konton och nya namn hela tiden. Skriver skit och hat om mig överallt.

De senaste dagarna har hon bland annat kallat sig Alice Karlsson och aaaaaaaa4444444bbbbbb på instagram, där tog visst fantasin slut för Linda, hon brukar åtminstone komma på ett nytt namn.

Detta skrev hon på facebook dagen före programmet när jag ville berätta om programmet. Jag ser direkt när det är Linda. Strax efter detta stängdes kontot, för att snart öppna nytt igen.

Hon är som en äcklig råtta, ploppar upp ur sina hålor överallt. (Jag har pratat med Victoria som godkänner att visa upp här, även hon är hårt drabbad av Linda)

Men innehållet är detsamma. Hon har ingen profilbild utan använder gärna en hund och leker jurist allt som oftast. Linda pratar gärna om olaga hot så fort något säger emot henne och ska anmäla allt och alla. Däremot kan hon inte förstå att hon själv någonsin kan ha gjort något fel. Hon har också en lustig vana att avsluta meningar med dubbla punkter.

Många läsare och tittare har hört av sig och drabbats av henne genom åren. Den enda historien är värre än den andra och Linda har en fixering vid cancer, vilket kanske var skälet att hon var så elak mot Annica. Mer än en person har berättat för mig att Linda under andra namn blivit vänner med dem på Facebook, berättat att hon haft obotlig cancer och bett om hjälp.

I andra versioner är det hennes mamma som har cancer, eller som blivit mördad av hennes pappa. Mamman som hon alltså bor tillsammans med, som ni kunde se i Trolljägarna.

När någon ställer frågor till Linda, som till och med velat att folk ska adoptera henne, blir hon väldigt arg och hotfull. Hon har till och med hotat barnen när någon inte gjort som hon velat.

Om ni tror att tysta ner är det enda som hjälper har ni fel, vi har testat allt. Allt är lugnt  några dagar, sedan smäller det till igen.

Nu får det vara nog med Linda, hjälp till att tipsa om vilka konton hon använder just nu så vi alla kan både blockera och anmäla dem! 

 

 

2019-02-20 Johanna Toftby

Kommentarer

Cilla 2 år sen

Jag förstår att Linda varit fruktansvärt Elak i sina kommentarer kring Linda. Jag tycker dock att det blivit en konstig häxjakt och tycker det är rätt att göra en polisanmälan som du gjort Johanna gjort och som andra kan göra som blivit direkt utsatta och samla bevis för detta. men tycker inre vi andra som inte blivit utsatta ska hålla på att hänga ut henne med elaka ord. Vi vet väl inget om hur hennes hälsostatus är. Kanske finns det en sjukdom i botten eller finns det inte det men tycker inte det är upp till oss att spekulera i. Jag hoppas att personen med en polisanmälan får En dom och också den hjälp som behövs för att komma ur sitt beteende. Du är starkt Johanna som kämpar mot näthatet!

Svar på kommentaren:
Cilla 2 år sen

Jag menar varit fruktansvärd i sina kommentarer till många.

Kristina 2 år sen

Kan inte alla som är intresserade och vet var hon bor ta sig dit och säga ifrån…
Efter så lång tid av mobbing förtjänar hon det!

Svar på kommentaren:
Anonym 2 år sen

Ja om jag bodde närmare så hängde jag på.
Jag är på riktigt helt konfunderad hur den människan tänker. Vad har gjort henne till den hon är? “Psykologen” i mig kommer fram sen den värsta ilskan lagt sig.
Och det kan jag säga, det är helt normalt att reagera som vi gör. Även fast jag inte själv varit utsatt så bryr jag mig om de som fallit offer för henne. Sån är jag.

Anette Högberg 2 år sen

Linda!
Jag är helt säker på att du läser här.
Att du inte bryr dig om hur mycket du kränker, hånar och spyr ditt hat över andra människor, om de så är svårt cancersjuka, det har vi förstått till fullo.
Men uppenbarligen bryr du dig inte heller om din mamma. Att utsätta henne för allt detta är fruktansvärt. Jag hoppas för hennes skull om inte annat, att du söker hjälp. Och avslöjad är du ju redan.

Charlotte 2 år sen

Johanna, tycker nog att du borde förstått vid de här laget efter allt du faktiskt gjort att människan är sjuk, mycket sjuk. Ändå låter du detta fortgå. När inte ens “troll jägarna” stoppar henne så indikerar det på noll självinsikt.

Här på din blogg så spyr människor ur sig saker om denna människa. Hjälper det tror du nu efter tv programmet? Nä, släpp människan för hon förstår inte. Vi andra har förstått att det är fruktansvärt allt hon skrivit.

Svar på kommentaren:
Karin 2 år sen

Den här Linda eller vad nu människan heter , njuter så klart av att uppmärksammas och stå i centrum . Avundsjuk och bitter men inte psykiskt sjuk . Tror nog att hon förstår mer än väl . Helt rätt av Johanna , människan måste sättas dit !

Msrie 2 år sen

Håller med Johanna och alla andra.
Jag har mailat Johanna idag.
Har också varit riktigt utsatt, haft ett helvete med denna Linda.

Nu anmäler vi allihopa och hjälps åt så hon slutar krossa människor.

Charlotte 2 år sen

Msrie. På vilka /vilket vis kan vi “krossa” henne? Hon är med i troll jägarna, folk vet vad hon heter och vem hon är. Berätta gärna.

Charlotte 2 år sen

När jag skrev krossa så menar jag inte bokstavligen som det ser ut, blev fel :/

Ulle 2 år sen

Om jag visste var hon bodde så skulle jag ha såå svårt att inte stalka henne tillbaka. Känns som att det måste bli kännbart, personligt för henne för att hon ska förstå vad hon gör mot andra människor.

KLM 2 år sen

Hej!

Undrar hur det är med A familj ett tag sen man hörde ngt!?

Plus rese tips! Nyligen varit till Sydney Australien hela 2 veckor och vilket land sicke värld natur omgivningar! Ja man kan göra en massa!
Ha en trevlig helg!

Svar på kommentaren:
Anna 2 år sen

Ursäkta, men vad har detta med själva blogginlägget att göra? Eller är det Linda som är i farten?

Gammfinnen 2 år sen

Lite Linda över det hela…

Karin 2 år sen

ja du Linda , trevligt i Sydney ?

KLM 2 år sen

Jag heter inte Linda el ngt har skrivit till Johanna förr! Ang frågat också om Hur A mått och familj etc nu frågade jag lite nyfiket bara hur familjen mår efter deras sorg? Visst har jag varit i Sydney gav bara tips om resa osv ! Läser ju J blogg och Instagram om resor osv!

Gammfinnen 2 år sen

Bild på fanskapet!

Malin 2 år sen

Så förfärligt alltsammans och i så många år. Finns inte ord nog för det. Du har kämpat och gjort allt vad du kunnat Johanna. Annica hade varit så stolt över dig. Och det är Annicas familj säkert också. Och vi också!
Stor kram till dig och Annicas familj 💝

Anna-carin 2 år sen

Blev så ledsen både för din skull och din vän som är borta nu. Förstår inte hur man ens kan tänka så om någon som drabbats av den sjukdomen

Anette 2 år sen

Lägg ut en bild på idioten. Så får hon smaka på egen medicin.

Eva 2 år sen

Håller med helt, vi är många som varit hårt drabbade av henne, funkar inte att tysta ner.
Vi går ihop och håller koll i bloggar och på instagram, vi blockar och anmäler hela tiden så kanske hon tystnar.

Sussi 2 år sen

Nej uppenbarligen hjälper det inte att tysta ner förstår jag nu. Men det jag inte förstår är hur detta kan pågå så länge utan att det blir konsekvenser för henne? Hon behöver ju spärras in på Psyk för tvångsbehandling.
Och borde inte detta resultera i åtminstone fängelse? kanske det enda hon skulle kunna fatta.

Moa 2 år sen

Johanna!
Har du ingen bild på trollet Linda? I så fall, publicera bilden på bloggen, så hon får skämmas så fort hon vistas utomhus. Grannar och ev. arbetskollegor kommer att känna igen henne. Ev. konsekvenser för publicering lär du få hjälp med av alla dina följare.
Om ingen bild finns, maila mig adressen ni var och besökte henne på, det finns gott om folk som hjälper till med t.ex. fotografering. Någon gång måste hon ju lämna bostaden. Är det inte dags för trollet Linda att få smaka på sin egen medicin?!

Svar på kommentaren:
Anonym 2 år sen

Ja. Det är dags att hon får känna på hur det känns, hur det är att få sitt liv förstört!
Hon lever farligt..det säger jag bara!
Förbannad är bara förnamnet vad folk är, det finns mycket hat. Någon ska väl få hennes trakasserier att tystna.

Anonym 2 år sen

Jag vet hennes namn adress och mobilnr. Och namnet på hennes stackars mamma.

Emma 2 år sen

Misstänker starkt att hon inte har några arbetskollegor. Med tanke på hur mycket tid hon spenderar på att kommentera bloggar och insta så är hon nog en riktig hemmasittare. Går nog inte ut alls särskilt ofta.

Emma 2 år sen

Och hennes namn, adress och telefonnummer samt mammans namn och ålder är det väldigt lätt att få fram genom google. Som sagt, det är inte så många 40 åringar som bor hemma hos mamma.

Charlotte 2 år sen

Ni verkar inte riktigt stabila. Hålla på och hata. Johannas bloggvänner, tjosan säger jag bara. 💜

Annika 2 år sen

Hur gammal är Linda? Hon bor med sin mamma men söker ny adoptivmamma på nätet? Bara det i sig är ju lite annorlunda.

Svar på kommentaren:
Emma 2 år sen

Vet hennes riktiga mamma, som hon bor med, om att hon söker en ny mamma på nätet?😂😂😂 Någon borde kanske informera mamman om det här.

Anonym 2 år sen

Jag hade väldigt gärna prata med mamman men har inget nr.
Linda själv den fegisen vågar inte svara i mobilen. Stor i orden men liten på jorden.

Emma 2 år sen

Nej, det verkar som om mamman inte har något eget nummer. Men man kan ju skriva brev!

Anonym 2 år sen

Ja det kan man ju! Nu är det inte mer än rätt att vi sätter ner foten! Nån måtta får det vara för nu är tålamodet slut!

Anita 2 år sen

Usch
Vet inte vad jag ska säga men det är en mycket sjuk och farlig person.

Elizabeth 2 år sen

Har hon inget jobb att fokusera på? Med den aktiviteten hon har, så måste hon ju bo framför datorn. Som jag brukar säga; ensamma, bittra, bleka utan eget liv, sitter de där på kammaren och kan bara göra sig hörda på ett sätt. Attackera de personer, som de önskade vara, det liv de skulle vilja ha men inte har. Fega, ynkliga väsen, i sin lilla bubbla, som bara kan se världen på en skärm. Huvva😡

Svar på kommentaren:
Anneli 2 år sen

Dina ord, Elizabeth, är nog en väldigt bra och tydlig beskrivning av Linda. Att vara 40 år gammal, bo med sin mor….. bara det är ju förnamnet på hennes livssituation, självklart har hon önskat sig nånting mycket mer än så av livet, tråkigt bara att hon inte fokuserar på att komma nånvart istället för att avundsjukt önska sig in i andras livssituationer på ett så fult och bittert vis som att näthata ☹️

Malin 2 år sen

Men jag förstår inte.. varför kan hon inte bli dömd för detta? Hur långt får någon gå?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hon har många domar på sig, aktar hon sin inte får en från mig snart.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…