• 2019-02-21, 19:55
  • 11

Ni är flera som undrar om Trolljägarna sänds i repris och ja! Det gör det, redan ikväll på TV3 klockan 22 kan ni se avsnittet jag var med i. Jag tycker det var ett riktigt bra avsnitt, om man kan säga bra men ni förstår vad jag menar.

Jag kommer fortsätta jaga Linda, ju fler vi går ihop och anmäler ju större chans att få slut på allt. Hoppas en dag att få möta henne och få svar på mina tre frågor. Så fruktansvärt lätt att vara elak bakom en skärm, men i verkligheten slänger igen dörren och blev livrädd. Säger ganska mycket.

Missa inte programmet klockan 22 om ni missade det i måndags.

2019-02-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Emma 1 år sen

Vet någon varför hon var med i Outsiders, vad handlade programmet om? Känns ju som om hon figurerat i rätt sammanhang, Outsiders och Trolljägarna 😂😂

Marie Hennerstedt 1 år sen

Hej Johanna! Skulle vilja be dig om en tjänst. Jag tror att det eventuellt är en del yngre människor som läser din blogg. Jag är ledamot i melanomforeningen.se och har fått till uppgift att via internet försöka nå den yngre generationen angående det farliga solandet. Tyvärr så har inte varningar gått fram till dom, eller så bryr dom sig helt enkelt inte. Dom tror att dom blir vackrare med en solbränna. Hur farligt det faktiskt är att bränna sig, eller ligga och pressa i solarium förstår dom helt enkelt inte. Skulle du kunna skriva ett inlägg angående det farliga solandet? Jag var god vän med Annika, vi hade kontakt i flera år. Jag är i exakt samma läge som Annika var. Skillnaden är att min behandling än så länge fungerar. ”Vilken vacker strålbränna du har” ”Vart har du varit och strålat dig” ”Har du legat och strålat dig i solarium?” Enligt mig så borde solarium förbjudas, jag har själv bränt mig så många gånger i dessa maskiner, och här sitter jag nu med obotlig cancer. Jag och föreningen vore oerhört tacksamma om du kunde nämna något ang detta. Tack snälla på förhand! // Marie

Svar på kommentaren:
Ann 1 år sen

Marie jag fattar inte att vi inte kommit längre än att förstå hur farlig
solen och solarium är. Tycker detta ämne är viktigt så varför inte föra det vidare.
Kramar till dej.

Marie Hennerstedt 1 år sen

Tack, stort tack! Då du har en stor blogg med många läsare så når du fram till många. Det är en så oerhört viktig fråga, som yngre generationen tyvärr inte tar på allvar. Dessutom, snälla alla föräldrar, smörj in era barn, låt dom skrika och bli arga, men smörj in. Ha gärna en t-shirt eller solskyddskläder på dom små. Att barnen blir brända i solen är förödande, det är redan då man lägger grunden för malignt melanom. Se på mig, här sitter jag med obotlig cancer och vet inte vilken dag behandlingen slutar fungera. Tack Johanna, om du gör ett inlägg om detta så gör du något verkligt viktigt! Jag ska försöka med fler stora bloggare, hoppas dom är lika positivt inställda som du! Stor kram

Anonym 1 år sen

Nu var det ju tyvärr inte johanna som svarade ovan, men jag hoppas också hon läser och berättar hur farlig solen kan vara.
Är helt otroligt att folk även idag när man borde veta bättre tycker att “ja, men hellre brun än blek” och struntar i om det är farligt…
Men johanna gillar ju också solen, så tror inte hon kommer att skriva nåt tyvärr :(

Anonym 1 år sen

Ja av det lilla man ser av denna människan placerar man henne snabbt i ett fack! jag tänkte först att det måste vara mamman de filmar (då jag såg på reklamen att hon fortfarande bor hemma 😂) Ser ju inte ut att vara en fysiskt aktiv person om man säger så.. Ska man hinna med att skriva så mkt skit till så många hela tiden så lär hon sitta vid datorn 24-7.. Vilket oerhört tragiskt liv!!

Svar på kommentaren:
Lotta 1 år sen

Håller med, såg reprisen nu.
Fy fan så tragiskt. Sitta och vara så elak, sen slänga igen dörren.

Johanna, du var ASCOOL när du gick fram med bestämda steg, haha jag skrattar fortfarande!
Så grymt cool du var!

Eva 1 år sen

Tråkigt att ni inte fick till en konfrontation med trollet. Blev ju lite snopet.
Hoppas människan får hjälp. Det är ju det hon behöver.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Robban fick ett bra snack!
Klappar hon igen dörren framför mig får jag inte göra något. Riktig fegis var hon. I verkligheten.

Stenby lover 1 år sen

Hon kommer aldrig att sluta. Hon har plågat kvinnor hela tiden. Hennes mor har nog inte så mycket koll på allt hon gör.
Linda Larsson har varit med i outsiders en gång för länge sedan. Man hörde när hon öppnade dörren och Robert stod utanför att hon vart glad. En kändis som besöker mig. Den lyckan försvann snabbt 😂
Blir nog en jobbig tid för henne i Stenby nu när folk där känner igen gården och rösten.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Jag hörde också det. Helt sjukt!

Men HEJ sa hon glatt först. Sen var hon inte lika tuff. Som man bäddar får man ligga.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…