• 2019-02-25, 19:00
  • 19

Hoppas ni har en fin start på veckan! Jag har precis lagt en ansiktsmask från MayBeauty, så skön känsla efteråt! Min hy har varit väldigt torr på grund av vintervädret och då är det skönt att lyxa till det med en ansiktsmask som även gör rent huden. Man får riktigt snygg lyster efter. 

Den här tiden på året tror jag de flesta tycker att det är skönt att boosta din hy lite extra inför våren. Jag älskar skönhet och produkter som fungerar. 

Jag brukar använda produkter från MayBeauty och mina tjejer älskar dem också, de märker att huden blir ren. Sminkar man sig ofta är det viktigt att lägga mask då och då, ser inte kul ut när sminket ser smutsigt ut. 

Facemask, den svarta masken drar ut pormaskar och tar bort den oljiga hyn, det är så skönt när man kan göra den hemma och greja samtidigt. Har ni testat den? Jag tycker sminket sitter bättre och hyn får mer lyster när du använder bra ansiktsmasker. 

Börja med att rengöra ansiktet, öppna förpackningen och pensla på den svarta leran. 

Jag tar inte ända ut i kanterna, akta hårfästet. Jag lägger masken på panna, kinder och näsa, även ner mot hakan. Där har jag mest pormaskar som ska bort. 

Leran är ganska kladdig så kläm inte ut allt på en gång. Tryck ut lite i taget på penseln och pensla på. Sedan kommer det stelna ganska snabbt. Skön känsla! 

Låt masken sitta ca 30-40 minuter, dra sedan bort hela masken och där kommer du märka att smuts och pormaskar är borta. 

Jag tycket faktiskt inte det gör ont att dra bort den, och man ser skillnad på en gång. Hyn blir helt fantastisk efteråt. 

Här ser ni masken efteråt, man ser vilka bra resultat det blir!

Riktigt bra resultat. 

Vill du också vårda och köra en riktigt rengöring med Facemask har jag ett rabatterbjudande! Du får fem masker plus penseln till. Skriv koden johannaface så får du 30% rabatt på ansiktskitet! Klicka HÄR för att beställa. 

Njut av en skön spadag och ta hand om din hy så kommer du också märka skillnad. 

Kommentarer

Emsi 1 år sen

Tvål och vatten rekommenderar jag INTE, det kan torka ut hyn. Sen så är det upp till var och en vad dom köper för hudprodukter. Har man tex väldiga hudproblem som roscacea så kan det behövas särskilda produkter. Sluta att skriva negativa kommentarer

Hat??? På vilket sätt har jag hatat??? Bara ifrågasatt ytan… ? Allvarligt? inget hat, bara kärlek! Var dig själv och köp inga produkter….tvål och vatten räcker… men säljer man produkter så blir det väl lite fel..? Ituta våra döttrar att de duger som de är! Vad är problemet? (ATT ingen köper produkter…?) Och varför ska man bli uthängd/ifrågasattför att man vill starta en sund diskussion? Hot… inte ifrån mig i alla fall…men det finns ju någon som hotar så fort man inte gullegullar…? OM du vill ha en sund diskussion så hotar man INTE!!! Diskutera istället, tack. Du är intelligent och så är även jag…. kom med argument för att alla kvinnor ska hålla på med alla dessa konstgjorda saker… och varför ska inte män göra samma sak… jag tycker det är intressant att diskutera och vill inte bara bli sågad med fotknölarna att jag är en idiot…försök besvara på det jag tycker…. behöver våra döttrar allt detta “skit” Vilka döttrar är bekräftade för vad de är..? Ge mig exempel….(inget skit tack)

Svar på kommentaren:
Charlotte 1 år sen

Det du har skrivit som jag läst är det inget “hat” du skrivit. Kan de va så att du gjort de tidigare och Johanna tröttnat på dig? Det är endast du själv som vet, och Johanna då.

Emma 1 år sen

Nu känns det ju som om Linda verkligen har gått ” bananas”. Linda, utseende är något som alla kan förändra men som du kanske hört så är det insidan som räknas. Och om man har ett “fult” inre så hjälper tyvärr inte skönhetsbehandlingar för att fixa det. På vilket sätt skulle du själv kunna vara förebild för yngre människor tycker du? Du säger att äldre ska vara förebilder, du är ju trots allt själv 40-år, och ändå agerar du som en fjortis. När jag läser dina ointelligenta kommentarer undrar jag också var vi är på väg.

Anonym 1 år sen

Du Yta! Hur kan det vara fel att sköta om sin hy? Och sin kropp och hälsa och villa se fräsch ut? Ha dina tråkiga kommentarer för dig själv! Tror du på riktigt att vi vuxna människor hör på dig, och låter vår kropp förfalla?
Du skulle säkert må bra av en helkroppsbehandling men har inte råd, och därför spyr du din galla här. Missunnsamhet är väldigt oklädsamt!
Och detta har inget att göra med att man inte duger som man är. Att njuta och få livskvalitet hör också till livets glädjeämnen!

Svar på kommentaren:

Inget fel alls….du har inte fattat poängen… tvål och vatten räcker det jag tänker är att varför MÅSTE man KÖPA alla dessa skönhetsmedel….min kropp förfaller INTE och jag har råd..men varför ska jag köpa något jag inte behöver…? Galla har du så det räcker…jag har ingen galla…. jag tvättar mig tvål och vatten och ser i spegeln att det duger helt perfekt. Du har missat min poäng… jag ifrågasätter alla dessa skönhetsoperationer/behandlingar…. varför duger vi inte som vi är??? Vi borde stärka varandra att vi duger som vi är!!! INGA läppförstoringar, inga bröstförstoringar, inga analblekningar.mmm vi ska STÄRKA varandra!!! Vi kvinnor!! Inte sprida skit (som Johanna som inte tål kritik..) utan STÄRKA varann! vi duger som vi är!!!! Kan lägga ut mitt ipnummer om ni vill ha det…. Hot och annat är bara löjligt, ta diskussionen istället…. Vi kvinnor måste ju stärka varann – inte hata varann!! Du duger som du är, du är vacker som du ser ut!!! Skit i alla behandlingar/skönhetsmedel – de är ändå bara sätt att ta dina pengar….. och annonsörensernas…. och här kommer nog mitt IP-nummer eftersom jag är kritisk….: (eller så kan J ta en diskussion…?? hmmm)

Emma 1 år sen

Det är ju inte så mycket att diskutera tänker jag. Räcker det med tvål och vatten för dig så är ju det din ensak. Att köper rengöringsprodukter och andra produkter är min ensak. Och även om man använder produkter eller inte så är det insidan som räknas. Din insoda är jag lite oroad över. Du skriver att kvinnor ska stärka varandra. Tycker du att du själv hjälper till med det? Att tex skriva fula saker om någon som är sjuk, är det att stärka varandra? Du är inte frisk. Snälla, ta hjälp.

Carolin 1 år sen

Så smart…ser tillbaka på gamla kommentarer, att hon varit negativ tidigare… vilken hemsk människa. Är det Linda?

Karin 1 år sen

Ja du Yta ! Du borde nog ta och piffa till dig lite , så hade du säkert mått bättre !

Svar på kommentaren:
Karin 1 år sen

Svar till Ytas kommentar !

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Karin “yta” är 90.230.45.193 i alla sina kommentarer fortsättningsvis om hon fortsätter sitt hat här.

90.230.45.193 1 år sen

Jag mår toppen, frågan är hur våra ungdomar mår…ska de verkligen vara med om allt det här…? Ta diskussionen en nivå högre, tack!

Lotta 1 år sen

Hahahaha Johanna du är grym!

Bam! Bra du kan ändra och skriva IP numret istället för alla hennes jävla alias.

90.230.45.193 1 år sen

Vi lite äldre bör ju vara förebilder för våra barn, tyvärr lider många unga tjejer av dåligt självförtroende och tycker inte att de duger som de är – inte konstigt när deras morsor går lös på följande…; hårförlängningar, slingor/färg, plattång, ögonbrynstatuering, fransförlängning, eyeliner och mascara, pen för att ta bort ev påsar runt ögonen, ta bort stor näsa, botox, fillers och ha för allt i världen INGA rynkor i ansiktet!!! ankläppar och fyll ut läpparna till max, strama åt huden i ansiktet ordentligt, förstora brösten, fettsug mage och höfter, nagelproteser och nagelmålning, blek analen och ta bort för stora blygdläppar, GLÖM INTE att raka bort allt kroppshår, speciellt runt könsorganet, gör make up varje dag, blek dina tänder och gör några tatueringar…sedan får du heller inte glömma att de tyger du bär runt kroppen måste vara väääldigt fiina och matchande, sist men inte minst : det är ju väldigt bra om du är intresserad av dyyyra väskor och skor! Ett måsteintresse för att hänga med…. Jag har säkert glömt en hel del eftersom jag själv är helt ointresserad av ovanstående, MEN…allvarligt talat – detta är 2019! Vart är vi (NI) på väg…..? Ser fram emot en intressant debatt..?

Svar på kommentaren:
Sussi 1 år sen

Du kommer nog inte få någon debatt p ga att du är riktigt sjuk på ett mentalt plan. Hoppas någon i din närhet ser detta och begär hjälp för dej. Men kramar till dej!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Förnamnet. Alla jävla nickname och massa skit. Ska se ut som det är flera som skriver och hatar mig, men det bara är hon, en person.
Så därför tog jag bort varenda påhittat namn hon har i sina kommentarer så fick hon sitt egna ip nummer istället som namn. Kommer fortsätta ändra till hennes ip nummer för varje kommentar hon lägger får vi se om hon tycker det är lika kul att skriva sin skit här.

Gammfinnen 1 år sen

Säg inte det Yta – ett helkroppslyft och amputation av huvudet så skulle även du se halvskaplig ut!

Jenny 1 år sen

Hej Linda! Såg avsnittet av trolljägarna som du var med i. Hur kändes det? Var det pinsamt eller bryr du dig inte? Borde det inte ha varit så pass pinsamt att du inte ens vågar sätta igång datorn? Hur mår du? Försöker inte vara hånfull, utan jag vill verkligen veta svaren.

Carina 1 år sen

Linda av det man såg av dig i Trolljägarna så behöver du nog läsa Johannas bok och även ta till dig av hennes tips här.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar skönhet och bra produkter som fungerar. Det är en lyxig känsla med härliga ansiktsmasker man kan göra hemma. Så här i vintermörkret borde alla unna sig en hemma spa-dag lite…

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…