• 2019-02-26, 21:33
  • 61

Förra veckan kunde ni se när jag och Robert Aschberg konfronterade mitt troll Linda i Trolljägarna på TV3.

Nu har Linda även tagit min identitet. Jag har fått flera meddelanden om att min facebook är kapad, ni är fantastiska som uppmärksammar allt skit och hjälper mig.

Nu börjar det nämligen balla ur på riktigt. Linda har tagit mitt namn och mina bilder, alltså min identitet och skriver det värsta hemska ni kan tänka er överallt. Så det ser ut som jag har skrivit.

En tjej på instagram skickade mig skärmdumpar precis. Och ja, ni ser ju själva vad hon skriver. Detta är alltså inte jag som skrivit. Hon har dessutom även skrivit hemska kommentarer på Expressens facebook och jag har varit i kontakt med dem, de sitter just nu och går igenom alla kommentarer i admin för tack vare flera anmälningar togs de bort. Bland annat en mindre trevlig kommentar på en bild på ett handikappat barn där hon skrev: Så här ser mina barn ut. Och ser ju alltså ut som det är jag som är den hemska personen som skriver så.

Och ni ser även längst upp en skärmdump jag precis fick.

Det jag ber er om nu är att ha koll på bloggar, instagram, facebook om det dyker upp mer galna och hatiska kommentarer i mitt namn, ta skärmdumpar och skicka till mig på [email protected]

Ha även koll om ni misstänker troll som inte har profilbild och skriver hatiska kommentarer om mig eller stackars Annica som inte längre kan försvara sig. Allt ska sparas. Vi behöver gå ihop nu, snälla hjälp mig att få fast henne.

Linda är galen, men i morgon går jag ner till polisen.

 

 

2019-02-26 Johanna Toftby

Kommentarer

Susanne Ingersjö 5 månader sen

Jag har också haft galningen efter mig, då påstod hon att hon var fotograf. En mycket sjuk människa. Tycker synd om hennes mamma.

Lotta 5 månader sen

Hon är definitivt psykiskt sjuk.Antagligen en bitter o ensam människa.Saknar förmodligen man o barn o har nog inget arbete.Att hon har låtsas vara cancersjuk, hon kanske inte behöver låtsas så småningom. Hon behöver nog tvångsvård.
Lycka till Johanna !

Sandra 5 månader sen

Fy vilken hemsk människa. Jag bli så arg, hur kan man göra så här!!?
Självklart skavi hjälpas åt att hålla koll på sociala medier och annat så vi får fast denna elaka Linda.

Kärlek och kram till dig Johanna ❤️

Katja 5 månader sen

Det är hemskt som hon håller på! Styrkekram!

Berit 5 månader sen

Hoppas att tollpacket får sitt straff snart😡😡
Lider så med dig Johanna😥❤
Styrkekramar till dig❤❤

Lotta 5 månader sen

Jag tror att det är en väldigt ensam människa. Hon bor med sin mamma och är 40 år. Om hon bor kvar i den staden hon växte upp i, så ser hon klasskompisar och bekanta med ordnande liv och familj. Och det måste kännas jobbigt för henne. Hon har inget liv, hon sitter med sin dator dagarna i ända. Jag tror bitterhetet har naglat sig fast i henne och det mynnar ut i hat på nätet. Speciellet till människor som är lyckliga och har ett bra liv. Dessa vill hon trycka ned i tron om att hon ska må bättre vilket hon egentligen inte gör. Det är riktigt jäkla synd om henne, men det rättfärdigar inte alls det hon gör. Hon måste ju ta konsekvenserna för det hon gör.

Elizabeth 5 månader sen

Usch vilken soppa…. och det otäcka är att så många råkar ut för ”osynliga” förföljare. Dessutom har ribban höjts på toleransnivån. Många säger att sånt här får man stå ut med. Ja, vad annars kan man föra. Men det är just det; att, det finns ska inte behövas existera. Här är ju ett uppenbart exempel på långvarig förföljelse. Att polis får in och beslagtar datorn, som är ett ”vapen” borde göras. Finns väl maxat med bevis i och IP adressen är rena rama legitimationet.

Stenbybo 5 månader sen

Är det någon som vet vem denna människa är? Jag bor på gården bredvid henne, och skulle väldigt gärna få ett ansikte på denna människa, så att man kan hålla koll på vad hon håller på med häromkring, och även på nätet. Johanna, om du (eller någon annan) har en bild på henne så får ni gärna dela med er, kan jag hjälpa dig på något vis, säg bara till. Den här människan måste ju läggas in…

Har ni bilder/info, maila till [email protected]

Tack!

Svar på kommentaren:
Helene Avitan Okoh 5 månader sen

Bilder på kvinnan finns på Johannas fb sida

Ullis 5 månader sen

Såg programmet och reagerade på att Robert inte tillkallade Lindas mamma. Uppenbart är Linda förmodligen förstånds handikappad. En normal människa fortsätter inte så här. Jag jobbar inom LSS och kan se symtomen.Gör verkligen inte polisen något åt detta?

Svar på kommentaren:
Sussi 5 månader sen

Nej svårt när det gäller person inom Lsslagarna, men vet att även de kan åtalas. Hände en tjej jag jobbade med, blev t om rättegång.
Jag tipsade SLA nu att titta närmre på stalkers

Anonym 5 månader sen

Kan de inte bara plocka henne nu genast?
Det finns ju nåt som heter tvångsomhändertagande. Hon ska tas in på psykavdelning utan tillgång till dator och mobil!
Det finns inga förmildrande omständigheter i detta fall, det har pågått alldeles för länge och tagit såna proportioner som inte liknar nåt annat!

Lotta 5 månader sen

Det låter som att det kan vara samma Linda som härjade på facebook för något år sedan, hon försökte bli vän med folk, sa att hon hade cancer och kände sig ensam. Hon sa till flertalet människor att hon ville att de skule adoptera henne… när folk förstod att det hon påstod inte stämde så började hon med regelrätta hot, önskade livet ur några personers barn etc etc.
Hon har tydligen även åkt hem till någon och stått utanför personens lägenhet.
Önskar dig ett slut på galenskaperna.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Ja det är hon. Bråkat med halva Sverige snart.
Idag fick jag se hennes domar, hon har många kontakförbud men även förtal och ett annan dom som jag inte minns.
Men den domen var iaf att hon ska ha utgett sig för att ha varit polis.

Gode gud, det finns inget stopp på detta. Men nu kommer hon iaf få äta upp sin skit vad hon håller på med.
Känns bra.

Sussi 5 månader sen

johanna- kontakta all press du kan. Aftonbladet, Expressen, GP… alla. Jag tipsade SLA att ta upp ämnet stalkers ikväll.
Då kanske även människor i hennes hembygder reagerar. Mamman borde va rätt gammal med tanke på Lindas bild på sig själv.
Var med om nåt liknande för många år sen, blev polisanmäld för både mordförsök här i Skövde ochh annnat, som boende i Värmland då så var det svårt att åka hit över dagen och skruva loss däcken på en tjejs bil samtidigt som jag jobbade:)

Anonym 5 månader sen

Helt otroligt att ingen satt stopp för denna sjuka människa innan. Samhället måste bli hårdare och det behövs ordentliga straff! Hon måste lida av diverse diagnoser.. Bra att veta vad hon heter och vart hon bor.. Jag hoppas att polisen tar tag i detta!

Anita 5 månader sen

Hon är ju för fan inte klok i huvudet.
Bra Johanna att de tar upp det i aftonbladet .
Detta måste ta slut

Maria 5 månader sen

Usch, en sådan där konflikt tar jättemycket energi så se till att ta hjälp av proffs (polis, advokat) på alla sätt som går. Jag förstår att du är förbannad och det är ju en drivkraft i sig, men var försiktig!

Annette Gunnesson 5 månader sen

Vi så fruktansvärd människa. Hoppas du kan få denna människa att sluta. Är ju helt klart sjuk. Stå på dig bästa Johanna. Styrkekramar till dig. ❤️

Johnny ”Puma” Höglin 5 månader sen

Jag fick också anonyma skärmdumpar om henne med namn, adress och hur hon funkar. Dåren gör tillochmed mig mörkrädd förfan… Nåväl, de allra flesta känner ju dig så jag tror inte det är nån större varningsflagg rest :)

Svar på kommentaren:
Sussi 5 månader sen

Johanna! Koppla in Pressen om att du är förföljd av denna störda människa. Linda- att hamna i Pressen vore väl inte så kul eller? Allt detta triggar dej att fortsätta, hoppas nån hjälper dej att få vård

Ewa 5 månader sen

Det verkar som att det triggade trollet att “medverka” i Trolljägarna. Så sjuk människa trodde jag inte fick gå lös i vårt samhälle. Ja Johanna, polisanmäl för hon ska spärras in.

Barbro 5 månader sen

vilken stolla håller verkligen med vad alla andra skriver nu måste detta bara få ett slut.
kram ändå till dej ändå Johanna o jag stöttar dej så gott jag kan..🤗

KH 5 månader sen

Herregud! Galet. Var försiktig och anmäl!

En annan Nina 5 månader sen

Men fy faen är allt jag kan komma på att säga egentligen. Så vedervärdigt hemskt av denna Linda. Hur kan hon göra så här. Ofattbart.

Annica 5 månader sen

Så fruktansvärt. Håller m Malin. Jag jobbar oxå inom vården och ”normala” hyfsat lyckliga välanpassade människor utrycker sig inte så här. Gissar att hon är rätt avundsjuk på dig egentligen. Försök att inte ta åt dig utan tänk ”stackars henne hon kan inte ha det lätt” så brukar jag försöka tänka när patienter säger elaka saker till mig. En del har så mycket lagrad ilska inom sig. De behöver hjälp eg. Hoppas att hon kan få det i slutändan. Det här måste ju få ett slut! Kram

Anonym 5 månader sen

Hon är ju helt galen😱 Men vet du! Jag tror inte du behöver oroa dig för att folk ska tro du har skrivit så för har man lite hjärna fattar man att det är ett troll som ligger bakom det. Men du måste anmäla henne direkt!! Hon måste verkligen vara väldigt avundsjuk på dig som ägnar så mkt tid åt att försöka förstöra dig liv:/ kram

jeja 5 månader sen

Gör en orosanmälan direkt o polisanmäl ! sjukt fy f….n . Kram

Åsa 5 månader sen

För att vara så så att säga “svagbegåvad” och störd är hon ändå klipsk nog att veta hur man kapar konton, helt sjukt. Så fruktansvärt. Man borde frånta sådana personer möjligheten att koppla upp sig, i likhet med personer som beläggs med näringsförbud osv.

Anette 5 månader sen

Mitt i trolljakten: läste ett trevligt inlägg om Dig och din bok på fnulan.se.

Therese 5 månader sen

Fy fan vilken störd sjuk jävla sak…kan inte ens kalla henne människa🤬🤬🤬
Ska vara uppmärksam och hoppas innerligt att detta får ett slut , Kram ❤️❤️

Torbjörn Åkerlund 5 månader sen

Kvinnan är en komplett idiot.
Polisanmäl så att hon åker in och slutar med sina dumheter./Tobbe

Jenny 5 månader sen

Är en ganska ny läsare av din blogg, men hoppas det är ok att jag sänder en styrkekram ändå (trots att jag är en främling).
Kram🤗
Du kommer sluta som vinnaren i detta, och Linda kommer förhoppningsvis få den hjälp och det straff hon behöver och förtjänar.

Malin 5 månader sen

Hej! Jag är beteendevetare med inriktning gentemot psykologi. För mig verkar din stalker vara en kvinna som både har en funktionsnedsättning (som förr i välden kallades “svagbegåvning”) och även har ett psykiskt handikapp. Förmodligen någon utan utbildning som gärna tar genvägar, “kliver” på andra och skyller sin situation på andra människor. Kan även vara missbrukare som vid intag av alkohol blir petsonlighetsförändrad. En klen tröst… Oavsett så gör denna kvinna fel och har tyvärr inte fått veta, eller helt enkelt inte kan ta in av sina föräldrar vad som är rätt och fel. Förmodligen också mentalt och kärleksfullt frånvarande föräldrar eller funktionsnedsatta de med. Men, då får samhället (polisen, rättsväsendet och psykvården) tala om det för henne och förhoppningsvis avslutar hon sitt idiotiska beteende. Snaran dras åt. Förr eller senare åker hon dit! En sak skall du veta; Det är mest synd om henne, hon har egentligen ingenting. Du har allt! Var stark, du är toppenbra Johanna!

Svar på kommentaren:
Eva 5 månader sen

Man fattar ju inte att samhället inte reagerar!? En sån person ska tvångsomhändertas och läggas in på psyket!
Men Johanna, om hon sa att hon vill träffa dig utan tv kameror så åk hem till henne och prata med henne👍

Anki Aronsson 5 månader sen

Så fruktansvärt!!!! Och sedan behöva hålla på med sånt här skit istället för andra saker, städa upp efter något psykfall..Nej hoppas det får ett slut! Polisen borde väl kunna göra någonting eller??
Håller tummarna för dig!! Huh vad jobbigt…..Kram

Marita 5 månader sen

Herregud det verkar ju blivit värre än någonsin 😳 stå på dig ❤️

Linnéa 5 månader sen

Hoppas att ni får tag i linda, för en sån person bör ju inte gå på fri fot länge till. Styrkekramar till er

Jessica 5 månader sen

Vidrigt.
Bra att du kan koppla av å på.
Hon ska inte vinna Du är så himla bra Johanna. Du kämpar. Ondhet vinner inte. Punkt.
Jag önskar jag kunde hjälpa till, får skaffa Facebook😝
Jag vänder mig nu till Lindas anhöriga/ vänner/. Kan ni inte få henne att inse att hon behöver hjälp. Det är ju uppenbart att hon inte mår bra.
Johanna sänder styrke kram till dig.

Katarina 5 månader sen

Vilken mess hon är hon borde vara inspärrad för nåt fel i huvudet är det på henne att gå in så på en person!! Ja inte lätt när hon lyckas kapa dina konto men IP adressen säger massa.Jävla h.x.a go to hell din glädjedödare säger jag till dig som är så elak att du inte skämms, hoppa på människor som kämpat och är nu död fy fy skäms !

Iréne 5 månader sen

Vidrigt!!!!

Linda myren 5 månader sen

Vi håller koll. Mailar skärmdumpar så klart om jag ser nåt konstigt!
Det få fan va nog nu! – förlänge sen egentligen.
Johanna, vi ä många som står bakom dig- skickar en kram till dig å hoppas att detta helvete tar slut.

Maria i Kalmar 5 månader sen

Är ni säkra på att det ÄR Linda? Menar bara att det finns SÅ många konstiga människor där ute. Känner du igen sättet det är skrivet på Johanna?
Linda eller vem det än är som har skrivit eller skaffat fejkkonto så är det ABSOLUT INTE OKEJ! Hur kan man skriva så om en människa som inte finns bland oss längre? Fruktansvärt!
Är en stalker/troll på Öland som är dömd nu, 2 månaders fängelse fick hon med all rätt. Där var det även hemfridsbrott inkluderat i den domen.
Hoppas innerligt att denna person som utger sig att vara du Johanna och skriver så vidrigt om A, att även hon blir dömd.
Förstår all ilska och frustration från folk, även jag är förbannad över vad denna person håller på med, men…jag tycker inte det är okej att sänka sig till hennes nivå och tala/skriva nedlåtande om och till henne.
Hoppas innerligt att det får ett slut, för A.s och familjens skull…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Ja då, det är Linda. Hon skriver till och med till oss på Facebook att hon tycker det var bra det som hände med Annica.
Hon skrev igår att hon gärna hade snackat med mig om inte TVkameror är där.

Så ja det är hon.

Maria i Kalmar 5 månader sen

Usch, jag tycker det är så hemskt det hon skriver om Annica och hemskt för Krille och pojkarna att få “höra” sådant.
Hoppas innerligt på ett slut på galenskaper. För allas skull.

Lotta Karlholm 5 månader sen

Vilken komplett jävla dåre!
Stackare. Men vi är många därute som har span på dina sajter.
Lycka till och spar som sagt allt.
Ser jag nåt lovar jag att skärmdumpa & maila.
Och tack för alla dina goda recept! ❤️
Kram Lotta

Ullis 5 månader sen

Denna Linda är ju totalt jäkla galen. Nu måste väl ändå myndigheterna göra något. Både Polis och Socialtjänst. Fy fasen vilken vidrig och otäck människa detta är.

Henrik Olsson - Föreläsningar 5 månader sen

Hon är ju allvarligt psykiskt störd! Vidriga människa!!

Karin 5 månader sen

Hon är ju verkligen inte riktigt klok , usch ! Hoppas det går att få henne inspärrad för lång tid !

Susanne 5 månader sen

Nu måste väl ändå detta få ett stopp!!!
Hur orkar hon? Vad får hon ut av att vara så otroligt elak mot andra människor?
Du gör helt rätt som går till polisen.

Madde 5 månader sen

Men för fan din äckliga jävla hemska Linda, du ska spärras in! Fattar du inte det, eller nej, det gör du nog inte.

Jag kommer iaf anmäla till socialen i Eskilstuna i morgon. Linda Larsson i Eskilstuna är nog lätt att söka upp.

Johanna- vi är många som hjälper dig. Du är grym.

Svar på kommentaren:
laila 5 månader sen

Kollade det fanns 5 st Linda Eriksson i Eskilstuna, stackars de andra 4 som inte skrivit detta. och stackars dig Johanna fattar inte hur nån kan vara så ond som hon och varför man gör så här, hoppas hon får ett ordentligt straff för detta . Jag gillar din blogg dina bilder och dina goda recept Kram Laila

Mona 5 månader sen

Hon heter inte Eriksson, hon heter Linda Larsson och är 40 år.

Jag bor i den staden också.

Anonym 5 månader sen

Och hennes mamma heter Gun Britt.
Och man googlar så kommer alla uppgifterna upp på ratsit.

J 5 månader sen

Det blir bara sjukare än sjukast, Linda du är farlig både för dig själv och din omgivning, herregud hur långt kan hat och avundsjuka, missunnsamhet driva en människa!! Sluta nu förbannade trollpacka, du vinner aldrig. Godhet besegrar ondskan i slutändan, du är ond och farlig.

Carina Persson 5 månader sen

Johanna, jag lovar att göra allt jag kan för att hjälpa dig sätta dit henne. Nu räcker det. Hon är så sjuk så det finns inga ord.

Anonym 5 månader sen

Detta måste få ett slut! De måste ta och spärra in henne! Sluten psykiatrisk vård,
inget mindre än det!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Yes.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Alla pastalovers, har ni gjort den här enkla men goda pastan med västerbottenost och kantareller? Nytt recept. En magisk kombo. Pastan går supersnabbt att laga så det här är inga krångliga saker…