• 2019-03-04, 21:33
  • 14

Det har blivit mycket näthat för mig på sistone, både att drabbas av det och att prata om det. Jag ska erkänna att det har varit en tuff vecka. Jag har både skrikit och gråtit, men jag tänker inte ge upp, tänker inte låta hatet vinna!

Har du drabbats av näthatare? Berätta! Gör det här och gör det nu, sitt inte och lida i tystnad längre!

Naturligtvis blev det kaos efter Trolljägarna och näthataren Lindas psykbryt efter programmet, men de allra flesta reaktioner jag fått har varit fantastiska. Att tysta ned näthatarna – att kalla dem troll är för gulligt – är alltid fel. Det får dem aldrig att sluta, de måste ut i ljuset! 

Jag har suttit och letat efter alla ip-nummer som galningen använt och var länge hos polisen. De ville ha in allt hon har gjort, så det tar tid att samla ihop allting från så många år. ska även dit på nytt förhör. Jag orkar hur mycket som helst för att sätta fast henne nu.

Just idag har Expressen en jättebra intervju med mig om bland annat näthatet ni kan läsa HÄR.

 

Jag har mått skit efter allt jävelskap den här människan hållit på med. Och jag skiter även in om hon njuter av att jag säger det, bryr mig inte det minsta om vad hon tycker eller tänker. Att tysta ned henne hjälper inte, det har jag försökt med i tio år. 

Jag hoppas att fler orkar anmäla sina plågoandar, oavsett vad det gäller så ska man alltid anmäla. Pusselbitar kan falla på plats, det kanske är fler som anmält det du varit utsatt för? Kanske det finns DNA eller IP-adresser sedan tidigare? Tveka inte, gå och prata med polisen! Man kan också få stöd om man behöver hjälp, känner sig rädd eller hotad. Jag ska få prata med en person redan nästa vecka. 

Här är är de två konton som Linda använder sig av just nu. Hon skriver lögner och hat i mitt namn, ser ni något mer så snälla, ta skärmdumpar och skicka till mig.

Hon låtsas vara jag, vilket är brottsligt i sig och ingår i polisanmälan.

 

 

2019-03-04 Johanna Toftby

Kommentarer

Anya Velickovic 2 år sen

Endast 4 kommentarer före denna på ett helt dygn? Detta rör knappast upp någon folkstorm. Man ska välja sina strider, finns det något som heter. Eller ska jag säga – “rise above this”. Det är det du INTE gör.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Men gode gud Anya? Är din kommentar på riktgt? 😂🙈

Anya Velickovic 2 år sen

Jag tror att du lägger för mycket energi på något som inte kommer att sluta som du vill. Det är vad jag tror. Men du gör som du vill . . .

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Kära Anya. Dina förpestade kommentarer bryr vi oss inte om här. Du har problem, inte vi som läser dem.
Du stalkar min blogg, jag fick även till slut blocka dig på min egna facebook. Även stackars Annica fick blocka dig.

Acceptera MINA åsikter, detta är min blogg. Inte din.

Ha en fin kväll
//

Anya Velickovic 2 år sen

Vad jag menar är att du kan bespara dig från att stånga din panna blodig bara för att sätta dit denna Linda som burit sig åt som en skitstövel. Det kan jag hålla med om att hon gjort. Men att djävlas och vara elak regleras inte av lagen så länge du inte har något konkret. Har hon begått mordförsök, mordhotat, rånat, misshandlat, gjort inbrott, etc? Inte vad jag har hört. Som en advokat jag hade kontakt med en gång sade, vad man Tycker betyder ingenting. Lagen har sina egna råmärken.

M 2 år sen

Anya det vi har sett vad idioten Linda skrivit till Johanna, dessutom tagit hennes namn, det ÄR OLAGLIGT.
Ska vi säga till barn som snattar, äh det är ju inga mordförsök ni gör så fortsätt snatta ni.

Hur fan tänker du…..

Bra Johanna att du anmält Linda. Vi är många läsare som backar dig.

Anya Velickovic 2 år sen

Visst, ”M”. Johanna kanske lyckas . . . (snatteri är f ö något konkret, med hänvisning till din kommentar)

Madde 2 år sen

Anya du verkar inte kunna gå att diskutera med, har sitt ditt namn här inne förut. Sjukt jobbig och negativ till allting.

Kanske borde syssla med något annat än läsa Johannas blogg som du stör dig så mycket på.

Det Linda sysslar med är fruktansvärt, hon har bråkat färdigt, har själv varit drabbad av galningen så jag är glad att Johanna ska sätta åt henne en gång för alla.

Britt-Marie 2 år sen

kanske dags att internetföretagen kan stänga av trollens internet. Givetvis måste det till en lag. Men det skulle bli kännbart för trollen.

Anna 2 år sen

Vad blir det för straff om hon blir dömd?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Osäker, eftersom hon har ganska många domar redan blir det tuffare än om hon inte hade haft det.

Marie 2 år sen

Började gråta när jag såg filmen, stackars dig Johanna!! :( Vilket jävla svin hon är, Linda du kommer nog få ditt straff ska du se.

Carolin 2 år sen

Hjälper det att vi alla anmäler ovan konto? Eller de stängs inte ner? Vi måste ju hjälpas åt…

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…