• 2019-03-05, 09:05
  • 4

Såg ni Trolljägarna igår? Att ha ett ex efter sig som tjatar och beter sig är ju hur jobbigt som helst. Men här har “exet” tagit sin svartsjuka och sitt hat till en annan nivå. Stackars Åza som fått så mycket galenskap efter sig. Av ett ex!

Galningen har till och med skickat en polisstyrka till Åzas hem, terroriserat helas Åzas familj, skickat sms, hotat, skrivit galna kommentarer på hennes blogg i flera olika alias, som de flesta trollen gör. Men bara för du använder dig av ett alias är du inte skyddad av lagen. Det finns alltid ett ipnummer bakom namnet du använder. Tänk på det.

Men den här kvinnan är ju psyksjuk och måste ha vård. Det förändrar dock inte att Åza mått och mår väldigt dåligt, för även om många tycker att man ska släppa allt, inte lägga energi på en stalker som jävlas så påverkas man oavsett. Men hennes galna näthatare och stalker kommer få sitt straff, förr eller senare. Tråkigt dock att de inte fick till en konfrontation.

Ni ser nog på filmen jag lade ut igår, jag är inte stark där direkt. Jag var ett vrak förra veckan. Och det är riktigt förjävligt att det är på grund av en galning som vägrar låta dig vara.

Det finns annorlunda människor överallt och tyvärr kryper de fram ännu lättare bakom en datorskärm. De blir besatta. De kan inte sluta. Min galning Linda har tagit några dagars paus nu, det gör hon alltid efter ett race. Men max en vecka så är hon tillbaka igen. Polisen har alla hennes uppgifter, jag tror inte hon tycker det är lika roligt dock när polisen hör av sig.

Linda har många domar i sitt brottsregister så jag undrar om hon har några spärrar faktiskt. Hon borde istället vara inlåst på en låst vårdavdelning fråntagen dator och mobil.

 

2019-03-05 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Åza Brennander 2 år sen

Tack Johanna, du vet ju… och det är helt sant att man påverkas trots att det är det sista man vill.

Inte oväntat drog idioterna igång med ny kraft efter programmet igår men jag hoppas att det finns andra som tänker till en extra gång innan de gömmer sig bakom skärmen och gör andra människors liv till ett helvete.

Vi kämpar vidare. Det är det enda vi kan göra! Stor kram Åza❤

Maria 2 år sen

Hej!

Vet inte om du sett detta, men hon har startat ett instakonto under namnet lognare2019 och självklart står det Johanna Toftby i profilen..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Har sett att aset gjort det, men ju mer galenskap hon gör, desto värre för henne.

Tacksam om ni tar skärmdumpar om ni ser något.

Marie 2 år sen

Min killes ex lägger sig i allt vad han gör, skickas sms, vill ha kontakt om allt. Känns som hon inte släpper taget.
Men detta är något annat, herregud vilken galen människa som gör så!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Då var det dags igen. Trollet Linda är tillbaka. Just nu kallar hon sig Margareta eller M eller lite variationer på det. Hon är fortfarande expert på juridik, ska anmäla mig för…

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…