• 2019-03-06, 18:59
  • 2

Lilla skrutten idag på rundan, hon tycker inte riktigt om det här ruggiga vädret men idag trippade hon på fint för vi hade andra hundar framför oss, haha. Antingen skäller hon för hon tycker de är farliga eller så vill hon bara leka. Hon älskar, leka, ska bli kul att hon snart får träffa sina bästa kompisar hos världens bästa uppfödare. Hon ska vara där när vi är i USA, så tacksam jag kan anlita dem!

Leksakerna är köpta hos Dashing dogs. Så bra kvalite om ni letar efter bra grejer.

Verkar som ni är många som har hundar? Människans bästa vän!

Även bilstolen.

Här sitter hon och väntar när Janne handlar på ICA, hon vet precis vägen dit och vet precis att hon ska sitta där och vänta och vänta, så roligt att se hur djur funkar. Hon rör sig inte en centimeter. Inte förrän Janne kommer ut. Hon skulle inte gå med mig om så vi gick före. Hon sitter självklart aldrig någonsin ensam. Skulle aldrig kunna binda henne. Akta er för idioter som tar hundar.

Kram från oss

 

Kommentarer

Lina 1 år sen

Åh vad söt hon är Lucy! Den sötaste vovve jag sett! Vill också ha hund men tänker vänta tills jag har mer tid.
Berätta gärna lite om hur det är att ha en pomerans nån gång?

Ulrika Hultberg 1 år sen

Så gullig hon är lucy. Jag är själv dagmatte till 2 hundar . Ett syskon par . Det skiljer 2 år i mellan . Man blir så glad när man går ut med hundarna. Man får så mycket kärlek.
Ha det så bra.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…