• 2019-03-06, 19:30
  • 2

I veckan har jag börjat lyssna på en ny bok hos Nextory. Jag har hört så mycket om Helené Holmströms “Falla fritt”. Boken handlar om kärlek i advokatmiljö och den är hittills (har bara hunnit en tredjedel av boken) oemotståndlig och helt omöjlig att lägga ifrån sig.

Verkligen fascinerande hur uppslukad man kan bli av en riktigt bra bok! Boken tar också upp ett mycket aktuellt ämne: sexism på jobbet, vilket ju tyvärr många har erfarenhet av. Samtidigt är den också lätt att känna igen sig i då den dessutom handlar om familjerelationer och vänskap. Och, som en bonus, ska den dessutom ha ett lyckligt slut. Precis vad jag är sugen på!

Sedan en tid tillbaka har jag berättat om näthat, hur mycket energi det tagit och att jag varit fruktansvärt trött efter några veckor med lunginflammation. Därför är jag så glad att jag har Nextory, där jag kan lyssna på ljudböcker för att koppla av. Det är otroligt skönt att försvinna in i en bok, jag märker jag har mer energi och ork efteråt.

Att låta hjärnan sysselsätta sig med annat är mina egna bekymmer en stund är viktigt för mig och särskilt med en bok som handlar om att gå sin egen väg och våga blir kär, trots att det är mot alla regler.

Nextory är en grym prenumerationstjänst där du får tillgång till tusentals titlar, både ljudböcker och e-böcker. Du kan enkelt byta bok och bara börja lyssna på en annan när du vill. Janne älskar det också, han lyssnar mycket på kvällarna när han ska sova och i bilen när han kör långt och absolut inte får sova.

Veckans boktips är alltså den kittlande kärleksromanen “Falla fritt” av Helené Holmström. Det ska bli kul att höra vad ni tycker om den!

Nu kan ni lyssna 30 dagar gratis hos Nextory och jag har en rabattkod till er!

Skriv in koden TOFTBY HÄR! (Länk)

 

 

2019-03-06 Johanna Toftby

Kommentarer

Marie 6 månader sen

Hej! Koden till Nextory fungerar inte?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Den gäller endast nya medlemmar, kanske du har testat förut?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg