• 2019-03-06, 18:40
  • 1

Innehåller annonslänkar för Blueco och Ellos 

Hej på er! Skulle kikat in här mycket tidigare idag men varit fullt upp från sju i morse. Jag har fotat mycket inför ett jättestort jobb och timmarna sprungit iväg. Om en stund ska vi gå ner till Blackstone för att äta något gott, blir kul att fota och ger er veckans recension sen.

Men vill snabbt tipsa er om en snygg outfit jag tror ni gillar. Fick tips av en bloggläsare att Ellos hade snygga sneakers jag länge letat efter och här är dem!

Helt underbara till klänning i vår, älskar att bryta av och att man kan ha dem både till fest och vardag.

Dessa godingar HÄR, ta er normala storlek. De andra är så fina, roliga snören och detaljer. HÄR. Bra pris och sköna- hugg dem.

Bara älskar ha dessa snygga festliga sneakers till den här outfiten!

Precis min stil! Blev så glad när jag hittade dessa t-shirts! Enkelt men uppklätt. Volang på kjolen och sneakers, så kul att kombinera.

Svart, kaxig topp med läppar HÄR, vita toppen HÄR, kjolen HÄR. Ta er normala storlek. Sätt kjolen högre upp för midja och stoppa i, eller hasa ner på höften, sätt toppen på sidan. Jag gillar när det är lite slarvigt. Galet snyggt!

Den här outfiten kan du ha till mycket annat. Varva topparna med kjolen, topparna kan du ha till jeans eller shorts, kjolen är snygg med festligt svart linne om du vill vara kvällssnygg och bara axlar i sommar. Sneakers passar det mesta.

Hur vita ben? Allvarligt, jag ser ju sjuk ut, haha! Men snart blir det ändring på det.

Yes, är svullen om läpparna för jag var hos Jennie på Löfvinkliniken förut, hon är bäst. Ska skriva mer, vet att många vill veta mer.

Hoppas ni gillar! Naturligtvis dog min stora kamera, batteriet i Skövde. Nackdelen med två hem, det mesta har jag på båda ställena men mobilen funkar också i nödfall.

 

 

 

 

 

 

2019-03-06 Johanna Toftby ,

Kommentarer

maria 2 år sen

Hej igen!
Fina kläder som vanligt!! Ångrar mig dock att jag inte högg den röda klänning med volang upptill som du hade på Usa-redan förra året! Vet att det var från Clarks men vet du vilket märke? Tänkte om man kan googla fram den nu? Kanske jag har turen med mig!

Allt gott! // Maria

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Oj vad många som frågade efter byxdressen så lägger ut den direkt. Visst är den söt? Blommig, vårig och färger jag blir glad av! Fickor i sidorna, normal i storleken,…

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …