• 2019-03-07, 19:30
  • 11

Jag älskar god choklad! Nu lanserar Green & Black sin fantastiska premiumchoklad i Sverige med tio nya smaker och nu kan du kunna hitta dem i matvarubutikerna. Den här chokladen är verkligen fantastiskt god!

Green & Blacks choklad är ekologisk och fairtrade-märkt, och de mörka sorterna är dessutom helt veganska. Chokladen är fint förpackade, jag har ofta köpt den som present, den är så fin att ge bort.

Green & Black grundades av den brittiske eko-pionjären Craig Sams. Under 90-talet blev Green & Blacks chokladkaka Maya Gold Storbrittaniens första fairtrade-märkta produkt. Väljer du en fairtradeprodukt skapar du möjlighet till förändring. Man bidrar alltså till att odlare och anställda med egen kraft kan förbättra sina arbets och levnadsvillkor!

Gillar du mörk eller ljus choklad? Här har du allt! Det finns någon smak för alla, Jannes favorit är med ingefära och min är mandel och havssalt. Även den riktigt mörka är superfin! Ta en lite bit och låt den sakta smälta på tungan, då kommer alla smakerna fram. Tänk att fin, god choklad kan ge en sådan smakupplevelse!

Chokladkakorna kommer i flera smaker och har olika kakaohalt. Ljusast är den vita chokladen med ett kakaoinnehåll på 30%, följt av olika smaker som mandel, havssalt och smörkola med 37% kakaoinnehåll. I de mörkare finns tre stycken som innehåller 60% kakao med goda smaker som ingefära och kryddig apelsin. Otroligt goda!

De två sista chokladkakorna innehåller det högsta kakaohalten, 70% och 85%. Och vilken chokladupplevelse! Inte bitter eller besk som många kan vara, här tar man en bit och bara njuter.

Jag hoppas ni kommer att älska dessa chokladkakor lika mycket som jag gör. Nu hittar ni dem i matvarubutiken, perfekt till helgmyset eller en fin present.

 

2019-03-07 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Malena 1 år sen

Var kommer din supersnygga t-shirt ifrån? Hela outfiten var så snygg, sportigt men kvinnligt!
Kram Malena

Helene 1 år sen

Älskar choklad och gärna mörk, ska testa dessa.
Kram och ha en härlig helg

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Jag med! Dessa smaker är fantastiska.
Trevlig du också! Nu laddar vi för mellofinal! Kramar

Sophie 1 år sen

De är supergoda! Har bott i England tidigare och köpte alltid dessa då. Min favorit är Butterscotch. Kul att alla dessa smaker kommit hit till Sverige nu :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Ja visst är det!
Så fin och god choklad!

Spännande att ha bott i England :)

Mia 1 år sen

Jisses vilka fina bilder, ser läskande gott ut Johanna, och du är så snygg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack snälla! :)

Camilla 1 år sen

Hej Johanna!

Denna veckan är det ett reportage om dig i Hänt i Veckan nr 11, sidan 48, handlar om när du fick din identitet kapad.

Kram ❤

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Oj, inte sett…

Tack för info!

Lotta 1 år sen

Precis vad jag gillar, de måste jag kolla om jag hittar imorgon innan jag börjar jobba.
Tack för alla bra tips som du ger, gjorde din goda kycklinggratäng häromdagen den är så himla god som allt du har i dina recept.

Ha en fortsatt bra kväll

Kramar ❤🌹

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

De är SÅ GODA! Helt knockad här, haha.

Mandel, havssalt, ingefära, smörkola…
Så fin choklad! Kram tillbaka

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…