• 2019-03-08, 20:36
  • 23

Innehåller annonslänkar 

Nu är det inte långt kvar till mellofinalen! Ska ni hitta på något kul? På middag eller fest? Eller bara hemma och mysa?

Snygga lockar som håller hela mellokvällen är busenkelt och går fort att fixa, här kommer mina snabba och enkla tips för snygga schlagerlockar! Klänningen frågade många efter, längst ner har ni länk!

En pinnkam och en klämma att sätta upp håret gör det enklare. Kammen kan du tupera med under lite, jag tycker det är fint med lite lyft i fram för där blir jag ganska platt.

Jag lockar med GHD classic curl, jag har testat de flesta och den bästa är mellanstorleken, då har jag ganska tjockt och mycket hår. Har även den största men tycker inte det blir lika bra. Vill jag har stora vågor eller stora lockar tar jag mer hår och släpper tången snabbt. Vill jag ha separerade lockar som här på bilderna tar jag lite mindre hår på locktången när jag snurrar.

Locktången HÄR. Värmeskydd HÄR. 

Tar alltid i en fuktkräm eller olja när håret är blött, sedan sprayar värmeskydd, jag har GHDs. Låter det oftast självtorka. Värme sliter mer än vad man tror. Fönar ibland på överhåret för det är burrigt.

Var försiktig att platta för mycket innan om du ska locka, det är svårare att få lockarna att hålla. Jag har frissigt så jag måste platta lite lätt på överhåret men väldigt “löst”.

Jag lockar håret bakåt, håller i locken när jag släpper tången för den sekunden som det hinner svalna gör att locken håller bättre. Dra inte i varma lockar, de är fortfarande formbara när de är varma.

Jag tvinnar hårslingan lite innan jag snurrar på locktången, blir lite busigare.

Jag brukar röra det med fingrarna efter, skaka lite, vänd huvet framåt, kasta bakåt så faller lockarna isär naturligt. Borsta är också fint men då blir det en helt annan look. Sedan sprayar jag slingorna och även tvinnar ihop dem lite här och där.

Spraya håret underfrån för mer volym och lockarna håller.

Klart!

Klänningen ska jag också tipsa er om, älskar den typen av klänningar, sval och skön om det är varmt, men man är ändå klädd. Supersnygg! Man drar åt i midjan eller har den rak.

Klicka HÄR.Tyckte så mycket om den så beställde precis en likadan i svart och blå, finns på länken. Alla tre ska med till Florida.

Visst är den mysig? Den kommer ni gilla, skynda innan den tar slut för det kommer den göra.

 

 

 

 

Kommentarer

Charlotte 1 år sen

Har du alltid gått in så inför mello? Själv tycker jag att hela konceptet blivit spänn gslöst pga att det är så många deltävlingar. Jag tappar liksom spänningen av nån anledning.

Men det blir nog att jag tittar lite ändå mellan mina studier som jag måste fixa i helgen:/. Ska Föresten nu i em gå på Pernillas show “kort glad o tacksam” här i Halmstad. Har du varit på den johanna? Ser såååå fram mot att få flabba😀

Ha en trevlig mello kväll alla!
Ps: Jag håller på grabben på 16 år vad han nu heter…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Älskar mello! Älskar schlager, alltid tittat och alltid gått all in. :)

Nu blev tyvärr vår middag precis inställd hos våra bästa vänner för de är jourhem för fosterbarn…. så allt kan gå snabbt när man är jourhem.
Så de var så ledsna för det men det går före, vi ska försöka ses snart igen.

Så Janne kommer hem så nu ska jag snabbt ivög och handla och planera middag ;)

Bishram vinner!! Han ÄR grym! Störst chans i Euorovision sen!

Vet du, har planerat Pernillas show så många gånger, hon har ju varit i Göteborg flera gånger och naturligtvis var jag sjuk sist. Så har fortfarande eite sett den men den ska vara riktigt bra. Ha en kul härlig kväll!

Camilla 1 år sen

Vad hände med hejandet på arvingarna? För visst är väl dom med i finalen också?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Va?? :-)

Sussi 1 år sen

Precis nu på Svt sa de att Arvingarna har fått flest applåder, men det är ju rätt hård konkurrens bland de tävlande i år.
Och man kan ju faktiskt heja på flera, det gör jag i år:)

Anonym 1 år sen

Rösta på Arvingarna ikväll, gör mig lycklig

Madde 1 år sen

Förlåt men vilka läser Jannes blogg?

Anna 1 år sen

Härlig klänning! Vilken storlek har du? Ibland är sådana modeller stora i storleken…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Hej!

KLänningen är helt normal, den är vid men man drar in band i sidorna som jag gjort. Så välj din vanliga storlek, snyggt när den är rynkig och det är en maxiklänning.

Helene 1 år sen

Jätte fin klänning hur är den i storleken? Jag har precis kommit hem från underbara veckor i Florida😃var ska ni bo? Om ni ska hyra bil kan jag verkligen rekommendera Fort Meyers beach, Sanibel och Captiva underbara platser vid havet och husen är som en saga. Om ni vill bo över i Fort Meyers kan jag tipsa om ett jätte mysigt litet hotell med 6 rum som vi älskade Manatee bay inn☀️Kram från Helene

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Hej Helene! Vad härligt det låter!

Vi hyrde bil förra året när vi var där och körde längst den kusten, bodde i Fort Meyers beach och sett den vackra sidan, helt magiskt!
Nu ska vi högre upp, ska förstås se en hemmamatch i Tampa! Anton strålman kommer från Skövde och L-M var barnflicka hos dem här i Skövde en sommar när de var hemma så det ska bli jättekul!

Det vi tyckte var minus i Fort Meyers var att det var otroligt lugnt och helt dött på kvällarna, vi är gärna på stranden hela dagen eller gör utflykter, så vi är vana att alltid gå ut och äta ganska sent, efter 21 och där fanns inte en enda som var öppen, haha. Så snopet.
Men som du säger- det är vackert som en saga.

Tack för dina tips!

Kram Johanna

Jenny 1 år sen

Det går fortfarande inte att läsa kommentarer på äldre inlägg tyvärr. Synd!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Jo, nu har teknikerna felsökt och ni missar faktiskt kommentarerna för det står en text “Visa fler kommentarer”

Han letade upp ett gammalt inlägg som hade 61 kommentarer och han kunde läsa alla.

Hur ser det ut när ni ska läsa kommentarer, vad står det och vad händer?

Zita 1 år sen

Hej jeg kommenterer lige her også. Jeg har prøvet at finde et gammelt indlæg, valgte et herunder som foreslået relateret emne “Så får du friskere hår!” Der er 11 kommentarer, men jeg kan heller ikke få dem frem. Kan klikke på taleboblen, men intet sker. Jeg har prøvet på både dator og mobil. Jeg har også forsøgt at anvende søgefeltet, men heller ikke her kommer kommentarerne frem.
Der kommer intet “visa fler kommentarer” frem her hos mig :-)

Jenny 1 år sen

Testade precis igen och hittade ett inlägg med 61 kommentarer, men nej för mig finns det ingen “visa fler kommentarer”. Vad konstigt! Kollade även inlägg med få kommentarer, finns ingen visa fler kommentarer där heller

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Men det är ju inte klokt! Då får jag ringa dem igen på måndag, vad står det när ni går in där?

Carina Persson 1 år sen

Jag kan inte heller läsa gamla kommentarer. De kommer inte fram när man klickar på kommentarerna.

Jenny 1 år sen

Johanna, svårt att förklara men när man klickar där det står kommentarer så är det ju meningen att kommentarerna ska laddas upp. Men det är endast själva inlägget som på nytt laddas upp. Trycker jag på kommentarer igen så är det fortfarande bara inlägget som åter igen laddas. Jag kan läsa kommentarer på inlägg som är några få veckor gamla, men inte på äldre inlägg än så.

Sussi 1 år sen

Men jag kan läsa alla gamla inlägg, konstigt…

Jenny 1 år sen

Hej Sussi, ja inläggen går ju att läsa. Men kan du läsa kommentarerna på äldre inlägg?

Eva 1 år sen

Exakt Jenny: precis så för mig med. Jag kanske söker på recept. Klickar på ett inlägg. Och det kan jag läsa men när jag klickar på kommentarer så laddas inlägget upp igen men kommentarerna kommer inte upp.
Har varit så under lång tid för mig.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Jag ska anlita mina tekniker för att kolla upp allt.

Carolin 1 år sen

Vilket bra inlägg med lite frisyrtips :-) Hade varit kul med fler sådana, kanske lite uppsättningar….kanske några bra sminktips när man är i din ålder ….
Du är alltid fin, både i smink o hår…

Ha en trevlig mellohelg!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Blueco, Cubus och Lyko  Oj vad många som frågade efter mina hårband och hur man sätter fast dem. Köp vanliga diadem som ser ut som band, jättepopulärt nu. Fint…

Ni är många läsare som ofta fråga mig om hårprodukter och vilken olja jag använder, här ska ni få ett riktigt bra tips som vårdar håret på djupet! Under sommaren är man…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…