ANNONS
Integritet på Tailsweep

Smoothie med jordgubb, blåbär och hallon

/


Vilket fredagshumör jag vaknade på! Utvilad och så glad att det är melodifestival i helgen, ska ni titta? Vi ska hem till våra vänner Hanna och Henrik, så längesen vi sågs nu.
Gillar ni frukost på morgonen eller är ni som jag som gärna väntar ett par timmar? Beroende på vad vi ska göra. Jag brukar ofta vakna runt 7.30 och då dricker jag kaffe, går en runda med Lucy och sen betar av mail. Jag är inte hungrig så tidigt så jag tar hellre en smoothie, ibland äter jag en lättare lunch runt 12 och då hoppar jag frukosten.
Smoothie däremot älskar jag att börja dagen med! Letar ni recept har jag hur mycket som helst i receptregistret här ovan. Idag blev det en enkel men syrligt god. Jordgubb, hallon och blåbär. Har ni inte egna bär i frysen finns det storpack i de flesta matvarubutikerna. Har sett det finns en som heter Blandade bär. Många frågar vad jag har för mixer och jag har en Bosch blender silentmix. Den är jättebra.


Färska blommor förgyller helgkänslan!Snacka om att mina bryn behöver fixas, det bästa av allt- har en tid hos Caroline som gjorde dem för över 1,5 år sedan, i morgon! Nu ska hon tatuera in formen igen, det bleks efter ett tag och man behöver fylla på. Så kul att fixa dem igen.


Nu laddar vi för mellofinal, är så taggad för att spela schlager hela helgen, spotifylistorna går för fullt här hemma. Jag älskar mello!


10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00