• 2019-03-08, 10:55
  • 10

Vilket fredagshumör jag vaknade på! Utvilad och så glad att det är melodifestival i helgen, ska ni titta? Vi ska hem till våra vänner Hanna och Henrik, så längesen vi sågs nu.

Gillar ni frukost på morgonen eller är ni som jag som gärna väntar ett par timmar? Beroende på vad vi ska göra. Jag brukar ofta vakna runt 7.30 och då dricker jag kaffe, går en runda med Lucy och sen betar av mail. Jag är inte hungrig så tidigt så jag tar hellre en smoothie, ibland äter jag en lättare lunch runt 12 och då hoppar jag frukosten.

Smoothie däremot älskar jag att börja dagen med! Letar ni recept har jag hur mycket som helst i receptregistret här ovan. Idag blev det en enkel men syrligt god. Jordgubb, hallon och blåbär. Har ni inte egna bär i frysen finns det storpack i de flesta matvarubutikerna. Har sett det finns en som heter Blandade bär. Många frågar vad jag har för mixer och jag har en Bosch blender silentmix. Den är jättebra.

Färska blommor förgyller helgkänslan!

Snacka om att mina bryn behöver fixas, det bästa av allt- har en tid hos Caroline som gjorde dem för över 1,5 år sedan, i morgon! Nu ska hon tatuera in formen igen, det bleks efter ett tag och man behöver fylla på. Så kul att fixa dem igen.

Nu laddar vi för mellofinal, är så taggad för att spela schlager hela helgen, spotifylistorna går för fullt här hemma. Jag älskar mello!

 

Smoothie med jordgubb, blåbär och hallon

Skriv ut recept
Tid:
10 min
Antal portioner:
2 portioner

Gör så här

Jag låter bären stå framme en liten stund så går de lättare att mixa. Häll allt i en mixer och mixa några minuter. Servera i ett glas med sugrör och njut.

4 dl

Mandelmjölk, havremjölk eller valfri vätska

1/2 dl

Turkisk eller rysk yoghurt

2 dl

Frysta bär. Jag hade jordgubb, hallon, bläbär

1 msk

Kokosolja

2019-03-08 Recept

Relaterade inlägg

Gillar ni smoothie? Jag älskar det! Tar det efter träning eller som mellanmål, känns uppiggande och fräscht. Älskar när det är ingefära i, tror det gör mycket gott för kroppen. Gör alltid…

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…