• 2019-03-09, 18:01
  • 13

Bishara vinner ikväll! Hoppas jag. 16 år och bäst i hela startfältet! Vilken röst och karisma, utstrålning som går rakt igenom tv-rutan, han har garanterat stor chans även i Eurovision. 

Han fångade mig direkt och jag tycker han ska vinna hela tjottaballongen. Så grym kille som man bara älskar! 

Många tror på John Lundvik, men jag tycker den är ganska tråkig. Visst, det är bra låt men den är inte bäst. Jag håller mer på Hanna och Liam, den underbara Göteborgsduon kan nog både vinna i Sverige och placera sig högt i Eurovision med sitt snygga nummer. De sjunger riktigt bra och fångar mig när vi tittar på numret. 

Jag gillar även Hello med Mohombi! Anna Bergendal är värd en hög placering också, proffsigt och snyggt. 

Mina vänner Arvingarna har årets skönaste och härligaste låt! Så glad att de är med i finalen och jag kommer förstås även rösta på dem. Man får väl rösta på två bidrag?

Vi skulle hem på middag hos våra bästa vänner, men de fick snabbt ställa in precis, så tråkigt men de är jourhem och fick hjälpa till med ett barn i helgen. Det är förstås mycket viktigare än middag med oss, jag hoppas vi kan ses redan nästan helg innan vi åker till USA. 

Nu ska jag åka och handla snabbt, tur jag har mina recept att slå upp snabbt när det blir panik.

Ha en riktigt underbar mellokväll, för mig som är schlagernörd är det rena julafton! 

 

 

Kommentarer

Sara 1 år sen

Din byxdress är så himla fin. Vart har du hittat den? Kram

Zita 1 år sen

Hvilken fin melodi der vandt. Da jeg hørte den første gang tænkte jeg “good voice but boring” – men den blev bedre jo flere gange jeg hørte den.
Et er sikkert I har en bedre melodi end Danmark, der kan man sige tråkig :-)

Gunilla 1 år sen

Jag tror John L kan vinna hela Eurovision!!

Charlotte 1 år sen

Har jag gjort dig nåt? Mina meddelanden kommer inte med..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Gjort dig något? Haha, nej inte om du inte är ett troll.

Jag stänger ner kommentarsfältet under natten, dagtid helt öppet utan förhandsgrandskning som du säkert märkt.
Natten sköter sig inte vissa läsare så då sätter jag på granskning så när jag vaknar sätter jag igång allt igen.
Mycket bra funktion att jag kan styra det.

Ha en skön söndag!

Ewa 1 år sen

Hoppas verkligen John Lundvik vinner! Absolut bästa låten. Annars måste det blir Anna Bergendahl. Bishara’s låt är också bra, men jag tror att han behöver mogna lite som artist. Hans tid kommer, det är jag säker på.

AnnaKarin Nordstrand 1 år sen

Ha en härlig kväll! :) kram o må bästa låt vinna

Marie 1 år sen

Nja, Anna B hoppas jag på 🤞🏻!

Eva 1 år sen

Bishara heter han inte Bishram. Han är duktig och har en bra låt men de bästa låtarna har Mohombo och Anna B tycker jag, tycker att någon av de båda borde vinna men det blir nog John el Bishara, men jag är inte heller särskilt förtjust i Johns låt. Väldigt många kändisar och de stora insta-kontona pushar ju för Bishara så han vinner nog. Så fin du är i håret Johanna. Ha en fin kväll!

Svar på kommentaren:
Eva 1 år sen

Haha nu skrev jag själv fel, Mohombi ska det väl vara, så heter han väl. Den låter Hello är riktigt skön, och Annas låt så stark och hennes röst, wow. Det blir spännande att se.

Marita 1 år sen

Håller också på killen som är 16 år ( minns inte namnet judt nu 🤗 jätteduktig och bra låt . Ha en fantastisk mellokväll 🍾🥂🕺💃🏼

Maria 1 år sen

Wow! Hur snygg är du inte människa?

Håller med helt, 16 åringen är en superstar!

Ulrika Hultberg 1 år sen

När åker ni till USA. Åker bara du och Janne till USA. Hur länge kommer ni vara i USA. Det är svårt att veta vem som vinner ikväll. Jag tycker att arvingarna ska vinna . Ha det så bra.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…