• 2019-03-13, 22:21
  • 31

Nu är jag hemma i Skövde och förbereder inför morgondagen. Jag ska på stort polisförhör då jag har polisanmält min stalker Linda. Jag har också tagit upp den förra anmälan med två brottsrubriceringar efter jag valde att lägga ner den efter Annica gick bort. Orkade inte driva det just då.

Men nu ska det upp igen. Jag är så jävla förbannad på den här galna människan som förstör för tusentals människor. Jag skiter i om hon njuter av att jag är arg, nu är jag inte lika ledsen som jag var för två veckor sedan. Att ha en stalker efter sig tar otroligt mycket energi. Att en galning förtalar en människa som är död, det är över mitt förstånd.

Jag var totalt uppgiven. Just för att en sån här galning har tillgång till internet, att hon inte är inspärrad bakom lås och bom. Kasta bort nyckeln helst. För oavsett om du driver en stor blogg eller är anonym, man ska inte acceptera att få ta emot kränkningar. Man anmäla, alltid anmäla. Du ska inte behöva ha en galen stalker efter dig.

Linda har även tagit min identitet så nu har hon fått en brottsrubricering till. Olovlig användning av identitet.

Hon har alltså öppnat konton i mitt namn och bild och skriver massa lögner på stora kändisars konton så att så många som möjligt ska få se skit som att det alltså är jag som skriver.

För Annicas skull ska jag driva det här så långt jag bara kan. Det kommer bli jobbigt i morgon. Jag har ont i magen. Men jag tänker ändå inte vika ner mig.

 

2019-03-13 Johanna Toftby

Relaterade inlägg