• 2019-03-13, 13:14
  • 4

Idag har jag varit på Löfvingkliniken och gjort Dermapen! Jag älskar behandlingar som ger resultat. Detta är en hudföryngringsmetod som går ut på att man för en rulle med små vassa nålar på huden. Det ger lyster, glow, jämnar ut hudtonen och kollagenstimulerar.

Dermapen är en populär behandling som ger riktigt bra resultat! Jag har gjort den en gång innan och nu tänker jag köra en kur på tre behandlingar som är det allra vanligaste. Läs gärna mer HÄR.

Nålarna stimulerar huden, det gör inte särkilt ont men känns lite, men en skön känsla. Jag har varit hos duktiga Caroline som är Löfvingklinikens Hudterapeut, hon är superduktig och proffsig.

När vi är klara med behandlingen som tar ca 30-60 minuter blir man lite röd, man ska inte tvätta eller sminka ansiktet på ett dygn, inte heller svettas, basta eller bada men du får all information efteråt.

Vill du också göra Dermapen? Nu får ni ett riktigt bra erbjudande hos Caroline på Löfvingkliniken, hon som även gör Plasmapen.

Ni betalar 5000kr för tre behandlingar, ordinarie pris 6700kr  Eller en behandling för endast 1995kr ordinarie pris 2700kr. 

Boka eller ställ era frågor hos Löfvingkliniken på Tel: 031-711 62 02 eller på deras hemsida HÄR. 

Efteråt lägger hon på en kylande ansiktsmask, då blir man så är snygg. Men den är så skön!

Gå alltid till en salong som har bra referenser och är en seriös klinik, akta er för salonger som inte är godkända eller inte har utbildning. Jag tycker det är viktigt med en klinik som även har en läkare på plats, ganska vanligt att salonger har en läkare på papper.

I höstas gjorde jag plasmapen som ni kan läsa om HÄR, nu var det egentligen dags för andra omgången men eftersom jag ska till solen måste jag vänta med den och andra behandlingen ska vi göra efter en månad när jag kommit hem.

Ni som gjort plasmapen och vill göra andra omgången, passa på att göra den nu före det blir sommar! Ni får även bra rabatt om ni gör andra omgången, ring dem på Löfvingklinken och prata med dem. Plasmapen är så bra! Sen ser man för jävlig ut några dagar efter men oj vilka resultat. Mina ögon är mycket mer öppna och pigga så jag längtar tills andra omgången!

 

 

 

2019-03-13 Johanna Toftby

Relaterade inlägg