• 2019-03-14, 16:51
  • 14

(Innehåller annonslänk)

Nu sitter jag på tåget ner mot Göteborg, ikväll ska jag medverka på en tjejkväll och hålla i hår och styling hos Livsanda där jag varit innan och pratat smink och skönhet. Så kul det ska bli att träffa alla goa tjejer igen.

Jag ska ge mina bästa stylingtips och visa hur man enkelt få volym eller snygga lockar, sist jag var där var det så kul och de hade gjort så trevligt för alla som hade kommit dit.

Idag är det så skön vårkänsla i luften även om det är kallt. Visst är det underbar tid vi har framför oss? Jag älskar vår och försommar!

Har tagit fram min vita kappa, inte en kappa när jag är ute och leker med Lucy men till fest eller gå på stan är den snygg. Älskar när den är krämig, inte beige men naturfärg typ. Jag trivs mer i jordnära färger så det är är perfekt med dessa naturfärger nu om man passar med i lite varmare toner.

Älskar den! Klicka HÄR så kommer ni rätt.

Nu är jag framme! Vi hörs lite senare.

2019-03-14 Johanna Toftby

Relaterade inlägg