• 2019-03-15, 09:59
  • 20

Äntligen! Jag är så lättad! Jag står utanför polisstationen och känner hur axlarna slappnar av och stressen bara rinner ur mig. Vilken skön känsla!

Förhöret är över och nu ska min stalker Linda åka dit! Jag kan förstås inte säga något mer just nu. Men jag är väldigt nöjd och lättad. 

Att bli förhörd och ta fram allt material är hur jobbigt som helst. Jag har varit fruktansvärt trött, arg och ledsen.

Jag har hållit på i flera veckor med detta. Det tar så fruktansvärt mycket tid att ta fram bevis och uppleva allting igen. Jag hade behövt både tiden och energin till annat egentligen, men den här gången tänker jag inte ge mig. Allting bara rann ur mig under förhöret, hur Linda hållit på och terroriserat både mig och så många andra i minst tio år.

 

Hur hon till och med gav sig på Annica, som verkligen behövde spara sina sista krafter till en mycket viktigare kamp mot cancern i stället för att använda den till en stalker på nätet. Och hur Linda låtsas vara mig på massor av fejkkonton överallt, konton som hon startar nya snabbare än jag hinner anmäla dem.

Vid det här laget bryr jag mig inte om varför Linda håller på såhär, om hon är olycklig, sjuk eller bara elak. Det enda som spelar någon roll är att hon slutar. Tyvärr kommer hon väl bara att hitta nya offer, det är redan flera som fått kontaktförbud mot henne. 

Så alla som är drabbade av Linda eller någon annan, anmäl! Man ska alltid anmäla! 

Förr eller senare kommer lagen ikapp, även för näthatare. 

 

2019-03-15 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…