• 2019-03-17, 18:44
  • 16

Vilken härlig tjejkväll jag fick hos Livsanda i Göteborg! Jag var inbjuden för att prata om hår och styling, att känna sig fin gör alltid att man mår bättre också, både fysiskt och mentalt. 

Livsanda är ett assistansbolag här i Göteborg och är ett av de största i Sverige. Maja som är VD har med sitt team byggt upp ett fantastiskt ödmjukt och fint bolag. 

Jag börjar alltid att berätta lite om mig själv och min bakgrund, om bloggen och hur mycket jag älskar att kunna inspirera och dela med mig av tips, både om det jag varit med om och där jag är idag. Det är viktigt att dela med sig om svårigheter också. Vi har alla har något i bagaget och alla kan känna igen sig på något sätt. 

Jag blev extra berörd av en fantastisk kvinna som jag hjälpte styla håret och tipsade om hur hon skulle få volym. Jag såg glädjen i hennes ögon i spegeln och efteråt ville hon ge mig en kram och pussade mig på kinden. 

Hon satt i rullstol och hade lite svårt med talet när hon berättade för mig att hon hade en hjärntumör. Men hon såg ändå ljust på allt och sa att hon ska kämpa, aldrig ge upp. De orden hade jag med mig under resten av kvällen. När jag åkte hemåt kände jag tårarna bränna bakom ögonlocken.

Det finns så många som kämpar med olika saker, men ändå väljer att vara glada och positiva. Jag kommer att bära med mig det länge, så länge jag bara kan.

Bild lånad från Livsanda.se

Maja som är VD med en av medarbetarna Johanna. Alla är så goa och trevliga på Livsanda!

Alla som kom fick en fin goodiebag från Livsanda.

Tack alla som kom för en fin och inspirerande kväll. Hoppas vi ses igen!

2019-03-17 Johanna Toftby

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…