ANNONS

Låt Magnus Carlsson ge dig en energikick!

/

Foto: Rickard L Eriksson

Vilken premiär vi varit på! Nu är Magnus Carlssons turne Från Barbados till Gamla stan igång. Tack Magnus och Krall entertainment för en helt underbar show som vi fortfarande är knockade av! 

Vilken trevlig kväll vi hade med Lisa-Marie, syster och våra bästa vänner. 

Showen är fullt ös från början till slut, i över två timmar kör han alla sina hits. Jag älskar hans gamla Barbadoslåtar som showen börjar med så jag kan omöjligt sitta still. Showen innehåller Magnus alla hits från hela hans karriär! Alcazar, hans egna hits från melodifestivalen, ni kommer älska den!

Ljusshowen är något utöver det vanliga, han har fyra grymma dansare med sig och jag är så imponerad över koreografin. 

Manus Calle Norlén! Ska inte berätta allt för er för ni ska få överraskningarna när ni ser showen, men det är något alldeles extra.


Foto Rickard L Eriksson

Foto: Rickard L Eriksson

1500 i publiken på Estrad i Alingsås dansade nästan lika mycket som gänget på scen. Den här showen är vårens energikick! 

Magnus är en inspiration för så många och i kväll fick han oss alla att må bra. Även om tårarna rinner när han sitter vid flygeln och spelar Se mig efteråt så är det bra tårar, tårar som kommer från hjärtat.

Jag och Janne längtar till att se den igen. Har ni inte hunnit skaffa en biljett till vårens show, skynda er att göra det nu. Det är slutsålt och fåtal biljetter kvar! 

Klicka HÄR för att boka biljetter! 

Foto: Rickard L Eriksson


Foto Rickard Eriksson

Foto: Rickard L Eriksson


Foto: Rickard L ErikssonVill även hylla Mats, Magnus man. Vi har pratat ofta och jag vet vilket hårt jobb han lagt ner, Magnus och Mats är ett fantastiskt team, de hjälps åt, stöttar varandra och delar detta tillsammans. Jag tycker det är så fantastiskt. Magnus har väldigt mycket stöd från Mats som hjälper honom med showen och allt runt omkring. Ni är så grymma tillsammans, teamwork! Det är då man når framgång.
Bilden är från när vi firade nyår i London tillsammans.

Här kommer alla bilder från vår trevliga kväll!

Min älskling Lisa-Marie med mina bästa vänner Hanna och Henrik. Så mysigt när mina tjejer är med och vi gör saker ihop med andra. Marilyn spelade match så kunde tyvärr inte komma med.

Missa inte att fota er på Magnus snygga fotovägg när ni är på showen!Goa Michael och Anton som kommer från Skövde, så härliga killar vi lärt känna ihop med Magnus och Mats.
Magnus körde även på scenen på Grand på efterfesten, gissa om gästerna där var nöjda och överraskade.

Kul med så fina recensioner. Grattis Magnus!

 

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00