• 2019-03-18, 22:38
  • 4

Hej på er!

Sån rubrik brukar ni inte kunna läsa här inne. Ett ämne- ett blogginlägg, men just nu är det extremt mycket jobb och många ämnen i huvudet.

Polisförhören fortsätter kring min stalker Linda. I morgon ska jag leverera några fler saker polisen vill ha in. Viktigt så det måste hinnas med.

I morgon klockan 07 åker jag även till Stockholm för en fotografering och jag vet inte vad jag hade gjort utan Mats idag. Han har hjälpt mig handla saker i Stockholm och styrt upp massor inför den här plåtningen, ska berätta mer i morgon när jag sitter på tåget. Ska bli så kul!

Hade en tid bokat hos min fina vän Valentina på salong MAIN,  så skönt att bli ljusare nu inför våren och en mer dämpad nyans så det blir nötigt och mer sand. Älskar tonen. Svårt visa på bild här men längst upp ser ni mer hur det ser ut.

Möten onsdag, torsdag och lördag USA! Jag kommer vara borta en månad, så nu är det full fart med allt som ska hinnas med innan.

Hann springa på stan i Göteborg en sväng för att köpa med kläder till fotograferingen. Gillar söta klänningar med tuffa sneakers till, bryta av är så snyggt.

Vi får se om dessa plagg funkar till någon av bilderna, men visst var det fräscht?

Måste lägga mig så jag inte ser ut som ett vrak i morgon, men känner mig trygg med duktiga Mia Högfeldt som ska sminka och fixa mig, Rickard L Eriksson är fotograf som plåtade omslaget på min förra bok och världens bästa Magnus och Mats ställer upp och hjälper mig massor. Vilket team!

God natt alla läsare, ni får ett nytt gott recept på en asiatisk rätt i morgon från tåget mot Stockholm.

Kramar

2019-03-18 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…