• 2019-03-19, 08:56
  • 4

Innehåller annonslänkar 

Idag är en stor dag! Jag är snart framme i Stockholm och idag ska vi fotografera omslaget till min nya bok. Jag är så glad att få ge ut min andra bok på förlaget Bladh by Bladh där jag gav ut min första bok 30 om dagen i höstas. Det är en speciell känsla min sin allra första bok, att få skriva kontrakt på ett etablerat bokförlag som tror på dig och ditt manus.

Men det känns lika kul den här gången! Tack vare er alla läsare, vi lyssnar på er och jag hoppas ni kommer gilla min nästa bok. Kan inte riktigt avslöja hur den kommer bli, men just nu skriver jag för fullt. Det kommer bli något väldigt annorlunda kan jag avslöja.

Det blir en lång dag med mycket jobb framför kameran, men jag har ett superteam som hjälper mig och jag känner mig trygg. Kika på instastorie så får ni hänga med bakom kulisserna hela dagen.

Grymma Rickard plåtar omslag igen, det är även han som plåtat Magnus alla snygga pressbilder ni sett efter hans show.

Många frågade efter den beiga klänningen när jag hade den förra veckan. Så skön och jag gillar naturfärgen. Man ser mycket sånt i butikerna nu.

Denna hittar du HÄR. Snyggt med sneakers i vår. Ta er vanliga storlek eller möjligtvis gå ner. Men jag gillar att den är lite lös i modellen, tightare på ärmarna men de går att knäppa upp. Så snygg och mysig klänning!

 

2019-03-19 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…