• 2019-03-22, 10:59
  • 9

Innehåller annonslänkar 

Nu sitter jag på tåget och är snart framme i Göteborg. Sovit katastrof men det brukar jag göra om jag ska iväg, men igår kände jag mig lugn hela dan. Hade så mycket att göra och ville få klart mycket före vi åker. Men så skönt att bocka av allt, steg för steg. Mer kan man inte göra.

Omslag och författarbilder är helt klart till boken och en del till inlagan, omslaget är jag så nöjd med så jag nästan spricker! Ska bli roligt att få visa er snart.

I morgon klockan 06 sitter vi på flyget mot München och vidare mot Miami! Vädret ser helt fantastiskt ut, ska bli skönt att komma till värmen, det blir ett spännande äventyr!

Har packat ner en del nytt som jag tror ni kommer gilla, först måste jag tipsa er om den blå klänningen som jag även har i gulmönstrat. Den är precis hur skön som helst! Dra åt i midjan med banden så blir det fin form. Kommer bo i dessa klänningar.

Blåmönstrad HÄR.

Provade även den vita byxdressen, fanns fåtal kvar. Normal i storlek, så snygg till fest om man inte vill ha klänning. Jag tror jag ska ha svarta sneakers till.

HÄR: 

Både jag och Marilyn köpte dessa hos Ellos, plast så de funkar vid poolen! HÄR. Visst är de gulliga? Passa på nu! Ellos har köp 3 betala för 2!

Dessa kan jag rekommendera att gå upp en storlek i.

Kolla in dessa snygga sandaler, jag har dem, så sköna och söta med volang.  HÄR:

 

Nu ska jag kliva av, ska köra Lucy till våra uppfödare, sen är det full fart med en del jobb till boken och ärenden på stan.

Kikar in med ett gott recept till helgen lite senare.

2019-03-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Jonna 11 månader sen

Så mysigt i Key Largo. Planera gärna in att åka ut med en båt o snorkla. Fina fiskar o vackert vatten.

Huttu 11 månader sen

Resor, alkohol och uppmuntra till konsumtion… suck! När ska denna idioti ta slut?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Upp till dig att se allt negativt.

Kommer inte upphöra. Min blogg är mina inlägg och jag delar med mig gratis recept, tips och inspiration till er.
Du betalar inget för att läsa-

Upp till dig.

Lotta 11 månader sen

Trevlig resa! Ni får fint resesällskap 😉 Min man, son, systerson & svåger. Ska be min man hälsa från en av dina följare, om han vågar ❤️

Johanna 11 månader sen

Hej. Vad fin din dotter blev i håret efter klippningen du visade på snap! Kan du inte skriva ett inlägg om vårens hårtrender eller om din dotter vill skriva, vad är inne? Raka längder? Lugg? Många som vill ha en förändring nu vill våren. Tack för en fin blogg!!

Camilla 11 månader sen

Hej Johanna! Önskar er en underbar resa tillsammans. Du tipsar om så mycket fina kläder o sist nu snygga klänningar. Häromdagen visade du en rosa kort klänning tror den är plisserad. Vore så tacksam om du berättar vart den är ifrån helt i min smak som skulle bli fin till min sjuksköterskeexamen i Juni. Kram Camilla

Anita 11 månader sen

Ha nu en riktigt trevlig resa till USA.
Hoppas du har mycket att visa oss.

En stor kram till er.

Silvia 11 månader sen

Åh den vita byxdressen så man kan gifta sig i den så fin!
Ha en riktig go resa i USA.
Kram
Silvia

Ulrika Hultberg 11 månader sen

Vad fina vår kläningar. Ja nu längtar man mer till våren . När man ser så fina klänningar du har Johanna. Ha en fin dag och trevlig resa.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…