• 2019-03-24, 23:22
  • 5

Innehåller annonslänkar 

Hej där hemma! Nu är vi framme och har det fantastiskt. Vi landade i Miami klockan 18 lokal tid igår, då var klockan 23 för oss och hade rest sedan 04. Vi flyger ofta med Lufthansas A380 på långresor och det är riktigt bra. Den här gången köpte vi premiumplatser, det är ganska stor skillnad på benutrymme och service. Vi har även åkt ekonomi och det funkade jättebra det också. Tips om ni ska flyga långt.

Några har frågat hur bästa sättet för att komma in i tiden när man åker till USA och det viktiga är att inte somna allt för tidigt. När du kommer fram är det ofta eftermiddag men natt för dig, man är helt paj av trötthet. Håll ut några timmar, men mitt bästa tips, försök sov på vägen ner.

Jag har turen att kunna sova bra när jag flyger men behöver även jobba, resan ner från Munchen tar över 11 timmar men jag sov tre timmar, det räcker för att klara kvällen när man kommer fram.

En glad Janne som kunde se första slutspelsmatchen mellan Frölunda-Malmö uppe i luften. Vinst med 4-0!

Vi har hyrt en bil och hämtade cabben direkt när vi landade.

Klockan var precis 19.30, solen gick ner och ljuset var magiskt när vi lämnade Miami för att köra ner mot The keys!

Vi älskar stämningen ute på öarna, vårt första stopp hade vi bokat i Kee Largo, det är bara en timma att köra från Miami, man ska inte köra långt när man flugit så långt.

Hotellet heter Courtyard by Marriott och är ett enkelt hotell men fina rum. Mörka och tysta rum och en jättehärlig utsikt. Du har hamnen och alla båtar och poolen precis utanför. Boka rum åt det hållet.

Vi kämpade med tröttheten när vi kom fram vid 21 men det gick bra. Tack vare att vi sov på flyget. Vi käkade lite mat och vid 23 slocknade vi. Jag brukar vakna vid 03 första nätterna, men vi sov ända till 06.30. Hurra!

Bilden ovan är utsikten när vi kom in på rummet. Alltid spännande att vakna upp och se hur allt ser ut.

För en fiskeälskare som Janne så är detta paradiset. Det finns mängder av charterfiskebåtar och dukutflykter att hänga med på.

När man kommer ut på öarna känns det också väldigt karibiskt. Vi älskar det!

Blå blus HÄR som klänningen, älskar sånna plagg när man är på semester. Sköna, lätta att rulla ner i väskan. Tar ingen plats.

Klänningen HÄR. 

Får grym inspiration att skriva min bok, har skrivit ett kapitel i dag på förmiddagen när vi satt på balkongen.

Ska ni äta frukost i Kee Largo, gå till något kafe/restaurang vid kanalen. Mysigt att sitta där på morgonen och äta frukost. Portionerna är gigantiska. En omelett är som en lunch, man får även stekt potatis och rostat bröd. Gott med omelett utomlands och det mättar bra.

Idag körde vi neråt, vi ska bo i Key West några nätter, har ni inte varit här måste ni hyra en bil och köra hit. Vilka ställen! Har tipsat er om Islamorada man kör igenom och idag blev det förstås ett stopp igen. Jag älskar det stället! Kommer massor med bilder i nästa inlägg.

Nu har vi checkat in på hotellet i Key west, om en stund ska vi gå bort till Sunset pier. Solnedgången i Key West är något extra.

Om ni får blogginlägg mitt i natten är det pga tidsskillnaden. Vi filmar massor både jag och Janne på instastories, missa inte det.

Kram så länge!

 

 

 

 

2019-03-24 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Cary snd Denny McGovern 1 år sen

Nice meeting you in Key West. Come visit us in New Orleans Louisiana for the Jazz Fest.The Rolling Stones open it this year on Thursday April 25th.

Have fun on your travels.

Sandra 1 år sen

För oss är det ett helt år kvar. Njuter i eran resa under tiden 😄😊👍

Sandra 1 år sen

Så härligt Johanna. Fina bilder ä, kul att få se 😀
Ha det så jättebra och ta hand om er.
Kram Sandra

Eva 1 år sen

Åh så härligt, fina bilder! Njut och ha det toppen och var rädda om er! Kram

Caroline 1 år sen

Härliga foton Johanna! Vad sugen man blir på att åka till Florida :) Tack för inspirationen. Kanske bokar en resa ;)

Kram Caroline

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag kom tjejerna ner från Skövde, vilken mysig dag vi haft ute på Saltholmen där vi har båten. Just därför jag ville ha den där i år för det är ett bra…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…