• 2019-03-25, 21:37
  • 5

Kör ni ut mot öarna mot Key West ska ni inte missa alla vackra stopp på vägen. Samma som när vi bilar ner mot Italien och kör genom Tyskland och Österrike. Det finns ofta mycket fint att se på vägen som man kanske inte vet om.

Islamorada skrev jag om förra året och ni är många som upptäckt detta lilla paradis när ni kör ner mot Key West. Det finns ett par hotell men vi har bara stannat för lunchstopp, missa inte den magiska stranden Morada bay! Som en saga man kliver in i.

Här kan man luncha, bada, sola i de sköna solstolarna, det spelar skön musik, ibland är det bröllop nere vid vattnet. Vi äter alltid lunch på Fish Company som ligger precis bredvid. Igår hade de en trubadur mitt på dagen, solen stekte och det var så härlig stämning. En kall öl och en god ceasarsallad.

Efter ett par timmar körde vi mot Key West! Vi ska stanna här två nätter och i morgon kör vi uppåt mot västra sidan Florida.

Nu är klockan 16.30 här och vi har precis kommit tillbaka till hotellet efter en heldag på stranden. Ikväll blir det solnedgången vid sunset pier och sedan gomiddag. Ni kan se massor med film på instastories, så kul att ni är så många som följer mina stories.

Puss och kram!

 

 

2019-03-25 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Gita 5 månader sen

Hej!
Såg att ni ska till västra sidan av Florida. Då kan jag rek Clearwater Beach i Tampa. Helt fantastisk strand. Ska dit om 2 v igen.

Åsa 5 månader sen

Allt ser så mysigt ut☀️
Ha en härlig resa.

Tanja 5 månader sen

Ser underbart ut, ska följa din resa här och hoppas man själv kommer iväg dit någongång. Hur många gånger har du varit i Florida?

CHRISTEL 5 månader sen

Vilka härliga bilder helt underbart njut så mycket ni bara kan Tack för att du delar med dig av din resa och tack för en fantastisk blogg kram Christel

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Tack! Det är så fint! Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg