• 2019-03-29, 16:05
  • 12

God morgon där hemma från St. Pete beach!  Vi har gått en timma pw och nu blir det frukost. Vi äter gärna en omelett vid 11 tiden så står vi oss bra, det finns allt på hotellet Don Cesar och så goda omeletter. Men varje morgon en rask powerwalk, vi går även på stranden några kilometer på eftermiddagen, så skönt att röra sig när man är iväg och får uppleva ännu mer.

Vad ska ni äta för god middag i helgen? Mina pastarätter är populära här inne, tur jag har Janne som har sina rötter från Italien och älskar riktigt god pasta. Vi brukar laga det till helgen, känns extra lyx. Tur jag inte lagar det varje dag däremot, hehe. Skulle rulla fram.

Men gott en till två gånger i veckan. Livets ska njutas som en gäst på hotellet sa när vi pratade om god mat.

Fräs stora räkor, jag hittade dessa på coop extra. Riktigt fina jätteräkor.

Krämig pasta med stora räkor och vitlök hittar ni HÄR. 

Lägg i tomaterna det allra sista så kokar de inte sönder.

Snurra upp pastan som på restauranger och ställ på tallriken. Janne som lärt mig, blir så fint.

Slurp! Nu måste jag möta upp Janne som gick i förväg för att ta bord, jag har suttit och skrivit på min bok. Ett kapitel till är klart, fick även se det färdiga bokomslaget igår. Blev lika löjligt rörd som när jag fick se min förra bok. Blev så fint.

Jag hoppas ni kommer gilla min nästa bok, snart ska jag berätta för er vad den heter och vad den handlar om.

Kram så länge! Ni är så fina här inne.

 

2019-03-29 Recept

Kommentarer

Agneta 4 månader sen

Ser riktigt gott ut, måste prova! Och såå fina tallrikar, var hittar man dom?

Lotta 2 år sen

Tack för receptet, blev supergott! Älskar såna recept! Enkla med få ingredienser men ändå en festlig bjudrätt. Och jag kan intyga att även Pepsi Max smakade bra till😀!
Tack också för all inspiration här inne!
Ha en fortsatt fin semester, ser helt fantastiskt ut!
Kram💕

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Kul att du gillar! Jag tycker det är roligare med god mat men inte massa ingredienser.

Och pepsi max är ju också gott! Jag älskar cola zero med massa is och citron, slurp!

Tack snälla, det ska vi. Kramar

Eva 2 år sen

Alltså den pastan är såå god! Gjort den två gånger nu. Älskar enkla, snabba recept med få ingredienser.
När det är tusen olika ingredienser tappar man sugen direkt.
Tack för receptet🥰

Svar på kommentaren:
Eva 2 år sen

Förresten! Synd bara att man inte kan läsa kommentarer i inlägget när man söker på ett gammalt recept till exempel.
Har dom inte löst det än😞

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Jag har bett dem igen, så de ska leta i veckan efter vad det kan vara för del. Väldigt märkligt är det!

Malin 2 år sen

Har ni provat benne pastabar i Göteborg?! Färsk, hemgjord pasta, supergott!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hej Malin! Nej tyvärr, det har vi inte gjort. Måste testa! Låter gott. :)

Mari 2 år sen

Ser verkligen gott ut, funderar på att göra den i morgon😀 Vad kul med en ny bok! Jag bara undrar o det är inget påhopp, utan bara en undran. Det är ju väldigt svårt att få en bok utgiven, oftast blir den refuserad det första. Det verkar vara så lätt för dig att ge ut en bok bara så där? Jag förstår att du jobbar hårt med boken, men just att få den utgiven innan den är klar? Hoppas du inte tar illa upp för min fråga, men vet fler som skriver böcker o det är inte lätt att få ett bokförlag att nappa. Ha en fortsatt fin resa.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hej Mari!

Tack, det är jättekul! Så häftigt känsla!
Jag hade med mig en färdig ide´och ett provkapitel första gången jag träffade Annika på Bladh by Bladh som är min förlag men absolut inte en färdig bok.
Vi klickade och hon trodde både på mig och idén.
Kram Johanna

Ser riktigt gott ut

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…