• 2019-03-29, 16:05
  • 11

God morgon där hemma från St. Pete beach!  Vi har gått en timma pw och nu blir det frukost. Vi äter gärna en omelett vid 11 tiden så står vi oss bra, det finns allt på hotellet Don Cesar och så goda omeletter. Men varje morgon en rask powerwalk, vi går även på stranden några kilometer på eftermiddagen, så skönt att röra sig när man är iväg och får uppleva ännu mer.

Vad ska ni äta för god middag i helgen? Mina pastarätter är populära här inne, tur jag har Janne som har sina rötter från Italien och älskar riktigt god pasta. Vi brukar laga det till helgen, känns extra lyx. Tur jag inte lagar det varje dag däremot, hehe. Skulle rulla fram.

Men gott en till två gånger i veckan. Livets ska njutas som en gäst på hotellet sa när vi pratade om god mat.

Fräs stora räkor, jag hittade dessa på coop extra. Riktigt fina jätteräkor.

Krämig pasta med stora räkor och vitlök hittar ni HÄR. 

Lägg i tomaterna det allra sista så kokar de inte sönder.

Snurra upp pastan som på restauranger och ställ på tallriken. Janne som lärt mig, blir så fint.

Slurp! Nu måste jag möta upp Janne som gick i förväg för att ta bord, jag har suttit och skrivit på min bok. Ett kapitel till är klart, fick även se det färdiga bokomslaget igår. Blev lika löjligt rörd som när jag fick se min förra bok. Blev så fint.

Jag hoppas ni kommer gilla min nästa bok, snart ska jag berätta för er vad den heter och vad den handlar om.

Kram så länge! Ni är så fina här inne.

 

2019-03-29 Recept

Relaterade inlägg

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…