• 2019-03-30, 22:18
  • 5

Nu har vi checkat ut från vårt rosa palats Don CeSar och Johanna var ju helt såld som ni säkert märkt både på blogg och insta. Ett sånt ställe! Janne här föresten, det är jag som rycker in och bloggar för Johanna som behöver piffa sig lite inför kvällen. Efter vår utcheckning tog jag med honey till Treasure Island, ett paradis lite längre norr ut (kolla bilden ovan). Här njöt vi i några timmar av sol, bad och delfiner! Har ni sett dem på Johannas stories?

Så coolt att de simmade nästan hela vägen in på stranden. Nu väntar NHL match, Tampa mot Washington, sjukt taggad!

Vi skall bli lite guidade av Anton Strålman, schlättapöjk som gjort en fantastisk karriär här över i NHL. Detta blir ju kryddan på kryddan om man säger så. Johanna känner honom och framför allt hans fru som också heter Johanna så vi har planerat in en liten dejt. Gött mos för hockeytokar som oss.

Häng med på både min och Johannas instastory för lite liverapporting och missa inte för guds skull att kolla in min blogg HÄR.

Här får ni se SANNINGEN! hahaha… Nu måste vi ila över till arenan som ligger bara fem minuters promenad från hotellet jag lite lömskt bokade för att vi skulle hinna med allt.

Pöss å kram och njut av lördag/söndag hemma i gamla Svea!

Har ni scrollat ändå hit så vill jag också tipsa er alla om att Frölunda kan ta hem kvartsfinalserien mot Malmö i morgon. En match som vi också kommer att se så klart.

Love yah!

Janne

http://jannefors.se

2019-03-30 Johanna Toftby

Kommentarer

Camilla 1 år sen

Hej!
Vilken fantastisk resa ni gör! Njut lite för oss andra också! ;-) Undrar lite över den rosa klänningen med dom små orange hjärtarna…var kommer den ifrån. Har hållit lite koll på både Insta och blogg men ingen info ännu ;-)
Kram Camilla

Sandra 1 år sen

Härligt ni har det. Underbara bilder, kul att få se. Man längtar bort en del 😉
Kul att du gästbloggar hos Johanna 😊
Hoppas NHL matchen var bra.

Ha det fortsatt bra.
Kram Sandra

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack Sandra, han gillar att skriva här inne till er ;)

Matchen var riktigt kul att se! NHL är något speciellt, så häftigt!

Kramar

Lena 1 år sen

Hahaaa….. va goa ni är! Underbart att få följa er både här o där. O bra ”bloggat” Janne 👍😄

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Haha, ja de är svårt att missa oss, hahha ;-)

Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…