• 2019-04-02, 17:56
  • 4

Innehåller annonslänkar 

Just nu befinner vi oss nere i Key Largo igen. Vi skulle till Miami men vädret var lite stökigt så vi ändrade om rutten. Här är det ofta riktigt bra väder och solsäkert ute på öarna. Vi har 28 grader, klarblå himmel varje dag! Jag kommer skriva exakt hur vi kört och vilka hotell i ett separat inlägg, vet många som ville veta.

Är det något ni undrar över så fråga! Enkelt att skriva i kommentarsfältet längre ner.

Den frågan vi ofta får är hur vi bokar våra hotell när vi kör roadtrip. Vi har alltid koll på Booking och Hotels. Logga in er så får ni erbjudanden, är ni ute i väldigt god tid kan ni göra grymma fynd, eller som vi brukar göra, boka dagarna före och då kan man hitta underbara hotell till kanonpriser. De kanske får avbokningar eller har något rum kvar som du kan boka för halva priset!

HÄR kan ni boka på Booking! Kan ni vara ute i god tid så kan ni också fynda.

Denna lyxiga resort Playa Largo hittade vi dagen före när vi körde från Tampa. Janne kikade runt och hittade ett rum för halva priset och vi var snabba att boka. Vi trodde inte våra ögon när vi kom fram. Här är det ren lyx från början till slut. En oas vid havet i Key Largo. Stora fina rum, hotellet är nybyggt sedan två år.

Vackert, rent och nytt. INGA heltäckningsmattor som det ofta är. Det skulle kosta 24 000kr för tre nätter, vi betalade 10.500. Gissa om vi blev glada och bokade direkt.
Här nere kostar det drygt 3000 kr natten för ett 3 stjärnigt hotell med ok standard så ha koll på hotellen om ni är redo att ha is i magen när ni är ute på roadtrip. Då kan ni hitta 4 och 5 stjärniga till pangpriser.

Så här gör vi när vi kikar på hotellen standard för det är en djungel. Det tar lite tid att kika igenom hotellen, jag brukar börja med att lägg i filter. Vart vill vi bo? På stranden är förstår ofta mycket dyrare. Kanske värt det om det är två eller tre dagar?

Allra viktigast är hur rummen är. Hotellet skriver förstås inte omdömen om det är rent, men det ska ni kolla vad andra tycker. Får ett hotell dåliga omdömen på renlighet och sängar stryker vi det hotellet direkt. Det måste vara rent och fräscht. Sköna sängar är också viktigt.

Vill vi ha havsutsikt? Brukar också dra iväg rejält pris, är rummen ändå vackra, hotellet ligger på stranden brukar vi skippa havsutsikt. Allt beror på om du tycker det är värt det.

Kolla också omgivningarna. Flera hotell tex nere i Key West ligger fint vid hamnen, havsutsikt och solnedgången. Men det inte många vet är att det ofta lägger till enorma kryssningsfartyg precis där. Skymmer alltså hela din utsikt. Ganska snopet.

Här ligger vi och solar precis just nu på Playa Largo. Visst är det fint?

Några bilder härifrån, den blå blusen är på rean såg jag! Den är så fin på, älskar off shoulder. Bor i dessa plagg sommartid.

Finns HÄR. Finns även vit.

Här tar vi lunchen på dagarna, det är verkligen så fint ställe vi hamnat på.

Och här äter vi middag på kvällen.

Hotellrummet! Stort och fräscht.

På kvällarna sitter vi vid deras stora eld, hur mysigt som helst. Rogivande att bo här på alla sätt.

Nu ska jag sätta mig och skriva nytt kapitel på min bok, snart ska ni få se omslaget!

Ha det så fint så länge, kram från oss

2019-04-02 Resor , , , ,

Kommentarer

Sandra 1 år sen

Så härligt ni har det på resan. Kul att få “följa med” 😊
Ha det fortsatt bra och ta hand om er.
Stor kram Sandra

Mona Stenberg 1 år sen

Varmt tack Johanna å Janne👍🍀
Att vi får följa er på resan☀️🦋🌴🌸🌺
Vilket underbart hotell ni hittade, njuter varje gång jag öppnar mobilen å ser allt🍀❤
Här i Hudiksvall vid havet så skiner ☀️å några sitter på isen å fiskar🐟
Vi har nyligen sålt vårt hus å köpt bostadsrätt, Djupestrand Hudiksvall, underbart å njuter varje dag🍀❤
Ha en fortsatt härlig resa,
kram på er🤗❤❤🍀
Varmt lycka till med flytt å kärlek till dig å Janne🍀❤❤
Ps varmt tack för din fina bok,
vår kära dotter Sophie ska få den å läsa din resa å min resa är lite lika❤
Vi klarade av det å blev starkare.
Tacksam å ödmjuk🙏🏻❤🍀

Maria 1 år sen

Du är så inspirerande och positiv och det är så roligt att läsa både dina och Jannes inlägg! Tack för allt du/ni delar med er! Vi åker till Florida till hösten och planerar själva för fullt. En fråga om ett tidigare inlägg på en bild med en palm man kan sitta på, är den från Morada bay? Vi ska dit och jag vill gärna hitta en sån palm (min man tycker mest jag är knäpp 😂) Tack för en härlig blogg! 🤗

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack Maria! Vad roligt att du tycker det. Då har du massor, massor med tips här och hos Janne.

Ja men visst är det på Morada bay! Inte alls knäpp, jag är PRECIS likadan. Hur viktigt som helst ju ;)
Jag, Janne och tjejerna var där förra året, även i år men förra året fotade vi oss på den palmen. Blir så magiskt vackert, kul att se sånna palmer.

Sök Morada Bay så kommer det upp!

Underbart att planera resan. Boka in hockey också, en riktigt minnesvärd häftig upplevelse.
Jag och Marilyn ska försöka se det om två veckor.

Kram från oss

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu är vi på flygplatsen och softar på loungen, flyget är försenat mot Frankfürt där vi mellanlandar så hoppas vi hinner med nästa flyg mot Insbrück. Vi gör ännu en…

Innehåller annonslänkar  Fallskärmshoppet blev precis inställt, typiskt. Men vädret ställer till det så här på hösten,  det måste vara bättre sikt för att de ska kunna hoppa så de ser marken från…