• 2019-04-03, 19:30
  • 4

Är det något jag gillar så är det mat med mycket smaker. Felix goda soppor både smakar och doftar ljuvligt! Kvällen före jag och Janne åkte till USA höll vi på med packningen och allt inför resan så det passade perfekt med något snabblagat och gott till kvällsmat. Vi testade deras nya vegetariska tomatsoppa, om ni visste vad god den var!

Det är mycket grönsaker och soppan mättar, då det är både kikärtor och linser i! Vi äter ganska mycket vegetariskt under veckorna, det känns bra både för hälsan och miljön.

Tänk att det kan vara både så gott och enkelt att äta vegetariskt. Soppan passar perfekt till lunch eller en god kvällsrätt, enkelt att värma och middagen är klar på ett kick.

Felix är ett svenskt företag som producerat lokal mat i 80 år. Allt görs i Eslöv i hjärtat av Skåne. Felix väljer råvaror med omsorg och med smaken i fokus skapar de högkvalitativa produkter.

Felix har flera olika mustiga soppor men nu även flera vegetariska varianter, alla goda soppor finns i alla matbutiker i kyldisken. Jag och Janne testade tomatsoppan med mozzarella. Den får full pott! Två av sopporna är lakto-vegetariska och en är helt vegansk!

Missa inte att testa dessa, perfekt att ta med till jobbet eller när du kommer hem och inte hinner eller vill laga mat.

 

2019-04-03 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Sandra 1 år sen

Så bra med lite nya mat tips, tack så mycket 💫
Jag som är laktosintolerant kan äta det med är ju superbra. Tycker det är svårt att hitta färdig mat utan laktos så tacksam för tips 😀

Må så gott
Kram Sandra

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Vad bra Sandra! Dessa är SÅ goda!
Ha en fin fortsatt fredag!

07.30 här nu🇺🇸

Lena M 1 år sen

Så härligt att visa att man inte alltid måste laga allt från grunden, livet är ibland stressigt och då är det perfekt med en sådan soppa.
Stor kram till dig fina Johanna!

Johanna 1 år sen

Fisksoppan är också super god!! Å jag bor i soppans kommun!!😊

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den här lövbiffgrytan gjorde jag idag på vad jag hade i kylen, älskar ta lite vad som finns hemma, snabbt ska det gå. Detta tog 30 minuter från jag började skära grönsakerna.…