• 2019-04-03, 17:50
  • 0

Innehåller annonslänkar 

Hej på er! Här är klockan 11.30 och vi har tränat på hotellets gym och ätit frukost. Idag kör vi mot Miami Beach men ska hänga en stund på hotellets strand några timmar innan vi åker.

Jag har tips på snygga träningskläder till er! Tränar ni när ni reser? Vi går varje morgon, det är ett måste för man stoppar i sig ett och annat, men jag älskar börja dagen med en runda. Känns så skönt att få endorfiner, svettas och bara känna den där goa känslan i kroppen.

Träningstights HÄR. Sitter snyggt, högre midja, material som andas och smidig ficka med dragkedja i bak. Riktigt snygga och passa på nu när det är kampanj och 30% rabatt!

Träningslinne HÄR som hör till, visst är det fint? Lite lösare runt magen, tightare upptill. Så du kan andas lugnt.

Här är det dock alldeles för varmt så vi har kört på bandet på hotellets gym. Riktigt bra gym här på Playa Largo!

Både jag och Janne älskar hänga på gymet, ska bli skönt komma igång ordentligt hemma nu efter en vår med hemska infektioner. Ska skriva om extraslag och hormoner, vet många undrar hur allt går.

Hoppas ni gillar, de var riktigt bra. Måste sitta vid datorn en stund, har stort jobb och samarbete med Bonnier men sedan blir det solen! Kramar

 

 

 

 

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Är det något jag är noggrann med så är det att alltid ta mina vitaminer och mineraler varje dag. Magnesium tar jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det gör att…

Nu kan jag berätta. Personen som ställt till det så mycket för mig och min familj de senaste åren är åtalad. Aftonbladet har skrivit om det HÄR  Skövde Nyheter HÄR,  Det kommer att bli rättegång…