• 2019-04-06, 07:30
  • 22

Annonssamarbete med Effektri dog 

Det är roligt när ni hör av er att ni testat den nyttiga oljan till era hundar och är nöjda. Effektri dog omega 3 är fantastisk för din hund. Pälsen blir så fin! Oljan stärker även imunförsvaret på din hund. Vi är noga med att stoppa i oss vitaminer och mineraler men det är lika viktigt för din hund. Självklart får Lucy oljan, hon älskar den så den är inte svår att ge.

Fäller din hund mycket? Alltså det är galet vilken päls hunden får av oljan. Har du en hund med torr hud eller andra hudproblem, då hjälper oljan också jättebra.

Nu var den även med som tips i senaste tidningen Härliga Hund.

Ni hittar oljan HÄR och HÄR

Älsklingen. Längtar ihjäl mig när jag ser alla småhundar här i Miami. På restauranger, i butiker, i barer. Överallt. Tänk att det är i alla fall på väg att gå åt rätt håll även i Sverige. På NK till exempel får du ha med din hund i alla butiker. Alla är välkomna.

Kan man få smaka en liten liten bit ändå 

 

2019-04-06 Johanna Toftby

Kommentarer

Lessie 5 månader sen

Jag älskar att kunna ta med hunden på det mesta. Min hund är också pomme och går ner i en väska. Jag kan ALDRIG lämna honom utanför en butik. Vädret tillåter sällan att han sitter i bilen (över och under 5 grader ska inte hund sitta i bil). Har två mil till närmsta butik. Tycker det är så mysigt att göra en heldag på stan, ge hunden en långpromenad i en stad äta ute och åka hem. Han kan absolut vara hemma själv men eftersom man jobbar hela veckorna så vill man att han är med när man är ledig. Att tex handla och samtidigt hälsa på någon.

Karin. 5 månader sen

Hundar i alla är m ,en inte i affärer eller på resturanger.Vi som är allergiska skulle aldrig kunna
äta eller handla.
Gärna hund utomhus.

Svar på kommentaren:
Lessie 5 månader sen

Det är lite synd att nyanser på allergi suddats ut. Det finns så många olika grader av allergi, bara det första pricktestet har en skala 1-5 där 5 är superallergisk. Ett missbruk av ordet kan man säga. Jag är tex själv allergisk mot hund men har hund ändå eftersom den inte är så farlig. Inte alla som har svår allergi. Vilket har blivit så att man blir lite mer nonchalant när man hör att någon är allergisk, både mot nötter på flygplan och mot annat. Hade det pratats nyanserat om allergier skulle jag vara mer benägen att ta den på allvar när det verkligen gäller.

Anki Aronsson 5 månader sen

Hej hej! Härligt ni har det i USA, jättehärligt att se alla bilder och filmer😊 Men jag tänkte på det här m hundar överallt. Jag har 2 stora hundar, en Golden som fäller massor och en Dobermann som många är lite osäkra på.. det skulle inte funka att ta med dem överallt.. Dels för allergiker och sedan för hundrädda.. Men jag skulle välkomna hundfik för det vore toppen tycker jag! Finns det i Skaraborg ens.. har inte sett men ngn kanske vet?
Ha det fortsatt underbart och släpa med dig värmen efter planet på hemresan sedan😊 Bomba oss med bilder från kryssningen, gud så härligt!! Kram

Marie 5 månader sen

Hundar i all ära, söta, fina, härliga mm, men inte i matbutiken, restaurangen mm, där handlar det om hygien eller hur? Där tycker jag man drar gränsen, ingen av våra vänner med hund, skulle någonsin ens överväga ett restaurangbesök med sin hund, den mår i det läget bättre hemma några timmar! Inte en söta Lucy!!! Kramar Marie

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Hej!

Lucy ÄLSKAR vara med. Bästa hon vet. Många äldre är tex helt ensamma. Kanske lever själva med sin hund, som är deras allra bästa vän.
När vi är på Bee bar i Göteborg och ser dessa äldre människor som äter lunch själva men som har med sin hund, det värmer i mitt hjärta.
Men alla får tycka olika, jag har med Lucy även på NK, på Femman i alla butiker ibland för det är bra social träning. Sedan är hon trygg i att vara hemma själv några timmar, inga problem alls. Som tur är funkar båda delar.

För många djurvänner är djuren deras allt sedan väljer man ju hund efter hur allt funkar praktiskt. Jag har växt upp med Berner Sennen, en sån hund kan väga mellan 35 och 55 kilo, den mår förstås bäst av att lunka i sin trädgård, vakta på trappan och vara med familjen. En helt underbar ras som jag älskar men storleken funkar absolut inte.

Därför blev det en Lucy på 2.3 kilo för jag reser mycket och då är hon med.

Ha en fin lördag, snart kliver vi ombord och kryssar ut i karibiska havet!

Kram

Helene Ramirez 5 månader sen

”Alla är välkomna”….förutom de med pälsdjursallergi då eller?

Svar på kommentaren:
Lotta 5 månader sen

Min uppfattning är att många (inte alla) allergiker är så fruktansvärt känsliga och ska minsann se till att ALLT stoppas.
Kanske dom inte ens är allergiska.

Bara min uppfattning.

Christina Palmberg 5 månader sen

Har en mamma som är allergisk mot pälsdjur. Om hon skulle komma in i en butik eller restaurang där pälsdjur befinner sig skulle hon få ett anfall av andnöd direkt, så jag ser inte direkt vitsen med att släpa med sig sin hund när man ska gå och shoppa.

Anna 5 månader sen

Såg Janne skrivit att han fått jobb!
Grattis till er båda! Alltid jobbigt när en är utan arbete.

Svar på kommentaren:
Mia 5 månader sen

Min man var arbetslös över 1 år.
Höll på att sluta i skilsmässa 😂🙈

Sanna 5 månader sen

Gud så söt Lucy är!! :-) Hur stor(liten) är hon i cm? Kram Sanna

Ulrika 5 månader sen

På väg att gå åt rätt håll för hundägare men på väg att gå åt fel håll för pälsallergiker.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Det finns ställen för alla.😊

Ulrika 5 månader sen

Ja, Johanna. Jag vet att det finns ställen för alla. Och jag som allergiker kan självklart välja bort att gå in på en restaurang/cafe som tillåter hundar. Det är bättre att en hund får gå med matte eller husse dit än att en allergiker kan gå ut och äta med sina familjemedlemmar. Likväl kan jag ju välja bort att gå på NK och handla så att du och andra hundägare kan gå dit. Jag som är allergiker kan ju nätshoppa hemifrån istället. Det funkar jättebra.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Man behöver inte dra allt svart eller vitt. Hur gör du om en blind person sitter och fikar med sin ledarhund. De får vara överallt med sin ledarhund. Hur gör allergiker då?

NK är stort, hunden hoppar ju inte på dig. Eller hur? Jag tycker inte man behöver tänka fyrkantigt, fattar det är tråkigt om man är allergisk, jag förstår det. Men om du ser en hund på NK så klart du går en annan väg. Eller hur, NK har ju valt att ha det så eftersom så otroligt många har hundar som sina familjemedlemmar så uppskattas det av en väldigt stor kundkrets hos NK.

Det finns ändå ställen för alla. Ställen där hundar ÄR förbjudna, även barn till och med. Men även ställen där hundar är välkomna. Finns något för alla.

Kram Johanna

Jessica 5 månader sen

Är inte heller jätteförtjust i att hundar får vara inne i butiker, restauranger mm
Ha en härlig semester. 🌸 kram Jessica

En annan Nina 5 månader sen

Fina Lucy, sötare än någonsin 🐶

Liselotte Johansson 5 månader sen

Min golden retriver fäller massor. Jag har beställt oljan och ska testa det. Tack för tipset.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Den är riktigt bra!
Fått fina omdömen.

Kram

Lena 5 månader sen

Förstår så klart att man som hundägare vill ha med sin. Jag tänker mer på alla som är allergiska. Tycker heller inte en hund passar i soffan på en restaurang.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Det finns ställen för alla.
En hund är en familjemedlem 🥰

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Vetzoo  Vilket väder i Göteborg! Vi har varit ute på en skön runda med Lucy, viktigt att få ljuset så fort solen är framme. Härligt med en rask powerwalk…