• 2019-04-07, 07:01
  • 7

Här är klockan lördag midnatt och ni kanske precis vaknat söndag morgon.

Nu är vi ombord på MSC seaside och vår kryssning i karibien har börjat. Och vilket start! Fartyget avgick från Miami, det var otroligt häftigt se allt från sjösidan så högt upp.

Vi var flera timmar ombord innan och det var riktigt bra. Utsikten går knappt beskriva. Förra året kryssade vi med Royal Caribben som utgick från Fort Lauderdale, det var stor skillnad att få checka in på båten här i Miami.

Det var en ganska rolig syn att se alla mobilkameror i luften, alla passagerare gick och filmade. Kul att det inte bara är en bloggare som fotar halvt ihjäl sig.

Vi är redan så imponerade över hur mycket det finns här och då har vi bara varit här i några timma,  så snyggt överallt, så coola barer och häftiga grejer.

Svimmade nästan när jag fick chokladbaren! Tänk er choklad högt och lågt, bara delikatesser-till och med rinnandes choklad på väggarna. Precis bredvid ligger det passande nog en stor champagnebar med mängder av champagne.

Haha! Jag har hamnat i paradiset.

Ni kommer få hänga med förstås, bombat er med filmer på stories men många vill se mycket film, så roligt att ni är många tusen som ser filmerna, bara skrolla förbi annars om det blir tjatigt.

För den här resan ska jag fota mer än vanligt, jag gör nämligen ett roligt samarbete med MSC Cruises. Jag kommer dela med mig av hela resan men kommer också jämföra med andra kryssningar och kommer vara ärlig.

Det ska bli riktigt kul att få göra resan med min Marilyn, vi har så roligt och mysigt ihop. Men jag saknar Lisa-Marie och Janne väldigt mycket, jag vet att de hade bara älskat detta.

Vi får åka till hösten igen så alla kan vara med.

Här är vår hytt, ska ni boka är mitt tips att boka med balkong. Gör väldigt mycket, det är skönt att kunna sitta där och bara ha det lugnt och skönt. Se havet… bästa är när man går ut från alla hamnar.

Jag lägger upp bilder från dag ett när vi gick ut från Miami, sedan kommer jag förklara lite mer i morgon från fartyget. För nu stupar jag. Jag tror vi har gått 20 000 steg minst här på båten, fartyget är stort som en stad! Man går och går och går, dessutom körde vi ben på gymet idag så det kommer kännas i morgon.

God natt där hemma, god morgon om ni redan är vakna denna söndagsmorgon.

Starisland!

Miami beach! På den piren gick vi igår efter en lång PW på stranden på 8 kilometer. Otroligt häftigt att se allt från den här sidan. Så vackert.

I morgon kommer mer bilder från insidan, men tvungen visa dessa. Har ni sett showerna på fartyget? Man fattar knappt hur proffsigt allt är, men vilka shower. Blev knockad!

 

 

Kommentarer

Ann Beutler 2 år sen

Kryssade med den båten i januari.Var absolut nöjd med hytten, gymmet och showerna. Poolerna var bra! Men maten, där blir det riktiga minuspoäng. Kryssade i Medelhavet med systerfartyget, inte nöjd med maten där heller. Priset på MSC kryssningar är.ganska låga. Personligen föredrar jag Norweigen el RCC

Helena 2 år sen

Hej. Denna resa gjorde vi i december. Kan inte annat säga att det var fantastiskt. Tyvärr upplevde vi att inte någonstans på båten kunde man under alla dygnets timmar hitta ett ställe som man i njuta av tystnad. Det spelades musik i varje vrå. Det enda negativa hoppas ni får det toppen. 😄😄

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Vi har upptäckt flera ställen men allt är så stort så jag förstår ni inte hittade. Men flera barer har lägre musik, någon gick vi förbi precis som hade helt tyst.

Vi har precis köpt SPA-paket! Så skönt, betalade 300 dollar för hela veckan för två, jag tycker det är så värt det. Spat är helt fantastiskt och du har tillgång från 9-19 med allt härligt man kan göra, men framförallt. Solbädd på eget däck! Lugn och ro, så skön atmosfär och du kan hämta mat och dricka och sitta där ute på soldäck istället.

Ska tipsa om allt sånt!

Kram

Marie 2 år sen

ska på kryssning från Miami i juni. Till bla Cuba. En annan båt dock. Kan du inte säga något om prisläget. Vad ingår på båten.Är det All-inclusive? Hur är det med dricks? Tycker sånt verkar så svårt/jobbigt…ska bli kul att följa er. Kul med alla filmer. Ha det så underbart!

Charlotte 2 år sen

Önskar er en fortsatt underbar semester 😎 älskar din odd molly blus, vet du vad den heter? Kram 💟

Anette 2 år sen

Min man och jag åkte med denna båt i februari förra året 🛳 en helt fantastisk upplevelse 😃 ser fram emot att få följa på er resa 😍

Lotte 2 år sen

Vilken otroligt häftig resa ni gör. Å vilken båt sen då! Ser redan fram emot nästa inlägg :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…