• 2019-04-08, 07:19
  • 3

Så glad jag är att få berätta detta! Nu händer det mycket på hemmaplan, eller rättare sagt i Europa. När vi var i Key West, första dagarna på vår resa blev det klart. Janne har fått en grym tjänst på Almondy och kommer ha ansvaret för all exportförsäljning i Europa.

Han har skrivit om de HÄR och det är roligt att se hans glädje och energi inför det här fantastiska jobbet! Grattis älskling, och grattis Almondy!

Så nu blir det tårtor och ännu mer resor, haha! Men passar även mig, älskar deras senaste veganska tårta som vi redan provat och älskar att resa.

Han är i Dubai sedan igår och kommer spela hockeyturnering i Swedish Viking som han blev uttagen i och resan var bestämd sedan länge. Därför han inte kunde åka med oss i Karibien men vi fick nästan två underbara veckor i Florida tillsammans.

Saknar honom varje minut när vi inte ses, vi är så vana att göra allt ihop och det är konstigt när vi reser ifrån varandra.

Inte längesedan han pratade om att nu får vi allt flytta ihop, så vem vet, kanske blir en flytt till Göteborg snart.

Dags för oss att sova, nu är det rörigt med tider. Ni är sju timmar före oss, Janne är nio timmar före. Så vi har redan sagt god morgon och god natt. Vår tid 9 i morgon måndag är vi framme på vårt första stopp-

Jamaica!

 

 

 

 

 

 

2019-04-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Camilla 3 månader sen

Hej Johanna!

Vill du snälla ge mig en hint om bra frisör eller salong i Göteborg, känner mig förvirrad och hittar inga tips genom nätet, du kanske kan ge mig förslag, skulle bli så tacksamt glad. Trevlig fortsatt resa!

Katja 4 månader sen

Wow! Grattis!

Agneta🌹 4 månader sen

Fantastisk resa🌞

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg