• 2019-04-10, 19:00
  • 2

Annonssamarbete med Nextory 

När jag och Janne reser lyssnar vi mycket på ljudböcker. Han lyssnar gärna i bilen när jag somnat, för det händer ganska lätt. Jag är ett uselt sällskap om jag är det minsta trött. Han plöjer igenom ganska många böcker eftersom vi bilar en del. I sommar blir det neråt Europa igen, då blir det mycket ljudböcker i bilen mellan alla vackra stopp. 

Han prenumererar förstås på Nextory och är så nöjd med den tjänsten! Perfekt att kunna lyssna på böcker när man samtidigt gör något annat.

Nextory är en grym prenumerationstjänst där du får tillgång till tusentals titlar, både ljudböcker och e-böcker. Du kan enkelt byta bok och bara börja lyssna på en annan när du vill.

Jag lyssnar mer och mer på ljudböcker för jag märker att jag kopplar av. Även om jag är ute och går och lyssnar blir det avstressande. Bonusen är att jag samtidigt får motion.

Nu när jag reser är det en underbar känsla att lägga sig i en hängmatta och slå på en ljudbok. Bästa är att man inte behöver släpa på massa böcker, du har allt i appen som man enkelt laddar ner. Flyget, tåget, bilen, när du cyklar eller när du bara slappar i soffan eller i hängmattan. 

För ett tag sedan tipsade jag er om Helené Holmströms ”Falla fritt” som jag precis hade börjat läsa. Boken handlar om kärlek i advokatmiljö och den var helt omöjlig att lägga ifrån sig. Så bra!

Ska inte avslöja något men nu har jag nästan lyssnat klart. Men  jag lyssnar gärna på flera böcker. Det som är grymt med Nextory. Älskar biografer och memoarer.

Vill ni ha tips på en riktigt bra ljudbok tycker jag ni ska lyssna på 30 om dagen. Måste ju få skryta lite om min alldeles egna bok.

Boken är en inspiration och peppbok även om det är en del sorg i början av boken. Är så glad att ni är så många som både läst och lyssnat på den. Tack från hjärtat. 

Vill du börjar läsa mer ljudböcker så har jag en rabattkod där du kan lyssna gratis i 30 dagar!

Skriv koden TOFTBY och klicka HÄR så kommer du rätt. 

 

 

 

Klicka HÄR 

2019-04-10 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Peter Gustafsson 5 månader sen

Ljudböcker lyssnar jag också mycket på. Använder Bookbeat och lyssnar både på jobbet och privat. Din bok var mycket bra.

Louise 11 månader sen

Ljudböcker är kanon! Lyssna gärna på min bok, Kampen om ett barn / en sann berättelse. Viktigt och aktuellt ämne.

Ha en fin semester!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg